Otvoren SpaOlogy Body Bar – oaza mira, zdravlja i uživanja

by | 13 Augusta, 2018
U Sarajevu je 9. avgusta svečano otvoren novi spa raj, nova oaza mira, zdravlja i uživanja – SpaOlogy Body Bar Sarajevo. SpaOlogy je spoj ljubavi čovjeka prema prirodi i potrebe usklađivanja savremenog načina života sa prirodom.
Uvidjevši poteškoće i tegobe sa kojima se savremeni čovjek susreće, kreatori SpaOlogy koncepta, osnivačice i vlasnice Lana Lekić i Alma Klico, su nizom usklađenih terapijskih tretmana za njihovo ublažavanje i otklanjanje, uz konsultacije s ljekarima i stručnim osobljem, stvorili mjesto prirodnog zdravlja, pozitivnih promjena, sigurnosti, radosti, napretka, uz visoku kvalitetu usluge.
SpaOlogy Body Bar nudi širok spektar usluga, od modernih beauty tretmana (maderoterapija…), relax masaža, tretmana lica, masaže trudnica i nadasve posebne i važne IAIM masaže beba, a sve to uz poseban, personalizirani pristup klijentima i klijenticama, što njihovo iskustvo čini nezaboravnim, a povratak u SpaOlogy neminovnim.
Tretmani se rade sa preparatima jednog od najboljih svjetskih brendova, Biologique Recherche, uz smjernice SpaOlogy stručnog tima za najbolje rezultate.
U sklopu SpaOlogy Body Bara, nalazi se i već odavno poznati nail design studio vlasnice Nele Bandović, OpetNajljepša Nail Design. SpaOlogy Body Bar otvoren je od utorka do subote, u periodu od 12:00h do 20:00h, a sve informacije o spomenutim uslugama i još mnogo toga mogu se dobiti putem telefona 062 097 270, e-mail adrese [email protected], te facebook stranice i instagram profila SpaOlogy Body Bar Sarajevo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.