Otvorena Bubsi Beba prodavnica

by | 26 Februara, 2014

Bodiće za bebe sa šaljivim natpisima od sada možete da nabavite i u novoj Bubsi Beba prodavnici u centru Banjaluke, ne samo putem Fejsbuk stranice. O popularnosti ovog novog domaćeg brenda govori i činjenica da je otvaranje prodavnice privuklo veliki broj posjetitelja i medijskih ekipa.

Otvaranje 02

U čemu je tajna Bubsi bebe?
„Mislim da su dvije stvari presudne. Prva, sami natpisi koji ne mogu a da ne izmame osmijeh na svačije lice, a zatim i prirodni materijali od kojih su bodići napravljeni, koji dozvoljavaju bebinoj koži da „diše“ i da se osjeća ugodno“, objasnila nam je Slađana Latinović Štula, idejni tvorac Bubsi bebe.

Njen suprug Đurica i ona su osmislili Bubsi beba proizvode i počeli s njihovom prodajom prije nepune dvije godine. „Imamo mnogo kupaca iz Banjaluke i Bosne i Hercegovine ali i iz Srbije i naročito Hrvatske. Nadamo se da će nam kvalitet bodića i originalnost natpisa otvoriti vrata i evropskog tržišta“, rekao je Đurica Štula i dodao da sada imaju mnogo novih proizvoda, ali i bodija na rasprodaji.

Otvaranje 03

Ono što ovaj ambijent čini posebno domaćim i gostoljubivim je i posebna prostorija namijenjena majkama koje doje svoje bebe. „Šetajući gradom nedavno sa svojom tromjesečnom bebom, uvidjela sam da je veoma teško naći pravo mjesto gdje bih mogla da u miru podojim svoje dijete. Tako mi je i pala ova ideja na pamet – zašto ne otvoriti posebno mjesto u centru grada za ovu namjenu?“

Tako je u sklopu Bubsi beba prodavnice otvorena i prva prostorija za dojenje na ovim prostorima, otvorena za sve majke sa bebama, naravno – potpuno besplatno.

Otvaranje 01

Bilo nam je zadovoljstvo posjetiti ovu novootvorenu prodavnicu i uživati u pozitivnoj atmosferi i razgledanju bodića sa porukama poput „Smarate, odoh kod tetke“ ili „Made by love“.

dokaz

beba treba

Želimo mnogo uspjeha mladim preduzetnicima! Proizvode možete pogledati na FB stranici https://www.facebook.com/bubsi.beba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.