Otvorena Modiko HangOn izložba

by | 22 Aprila, 2013

Sinoć u 19.00 sati svečano je otvorena ‘HangOn’ izložba članova udruženja modnih djelatnika i kostimografa Modiko. U galeriji Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu okupili su se posjetitelji, kolege i mediji da podrže rad umjetnika koji su premijerno prikazali izložbu ‘HangOn’ u februaru mjesecu u Londonu na International Fashion Showcaseu.

Izložba koja je nastala u saradnji sa British Councilom i British Fashion Councilom koncipirana je kao putujuća izložba koja će nakon Sarajeva biti prikazana u Gracu.

Na izložbi su učestvovali: Amna Kunovac-Zekić, Jasna Hadžimehmedović-Bekrić, OSHYOSH by Vanja Ciraj & Irma Saje, Lejla Hodžić, Lena Stefanović, Vanja Lisac, She:You by Neira Sinanbašić, Adisa Vatreš & Naida Begović, Ensar Dervišbegović, Nermina Varešanović, Maja Talović, Ata Omerbašić, Ljiljana Šaković, Belma Lizde Kurt i Gasha Miladinović.

Izložbu možete pogledati u vremenu između 10.00 i 19.00 sati svaki radni dan (izuzev nedjelje) u Galeriji Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu od 19. aprila do 5. maja 2013.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.