Pet razloga zašto da za odmor ne čekate vikend!

by | 27 Oktobra, 2017

Boravak tokom sedmice u omiljenom wellness centru od sada je još atraktivniji. Ne čekajte vikend, priuštite si odmor već sada!

Wellness Orhidelia

Najviše se volite opuštati sami ili s porodicom u luksuznom wellness centru. Zamislite da je ta luksuzna spa oaza samo vaša i da možete u potpunosti uživati u intimi i opuštajućoj atmosferi. Boravak tokom sedmice u Termama Olimia ispuniće vaša očekivanja i priuštiti vam odmor kakav zaslužujete.

#1 Vaše omiljeno mjesto u Wellnessu Orhidelia čeka samo na vas

Službeno najbolji wellness u Sloveniji mjesto je koje će vas privući ljepotom i dizajnom. Bilo da odaberete jesensko opuštanje u dvoje ili dodir jeseni uživaćete u cjelodnevnom programu, antistresnim masažama i napicima iz wellness bara.

Terme Olimia, eksterijer

#2 Brže do odabranih wellness tretmana

Ne trebate dugo čekati na masažu i tretman uljepšavanja. Jednostavno rezervišite termin i uživajte u svakoj sekundi, oslobađajući se stresa i puneći baterije za nove izazove.

#3 Individualniji pristup selfnessu i animacijskim aktivnostima

Ako ima manje ljudi na aktivnostima naši selfness treneri i animatori imaju više vremena, tako i više mogućnosti da prilagode program vašim željama. A kad jednom isprobate “hišni ritual”, trominutni tretman vitalnosti jedinstvenog selfness programa, postaće nezaobilazni dio vaše svakodnevice.

čisto uživanje…

#4 Manje gužve u bazenima i saunama

Nema žamora, galame, prepunih ležaljki oko bazena ili klupa u saunama. Odaberite omiljene programe u Svijetu sauna nakon čega se opuštajte plivajući u bazenima s termalnom vodom koja blagotvorno djeluje na vaše zdravlje.

#5 Niže cijene paketa

Povoljnije cijene od ponedjeljka do petka dodatna su pogodnost, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da uzmete nekoliko radnihdana i odmor provedete u Termama Olimia.

Više na www.terme-olimia.com

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.