Categories Kada, gdje, s kim…

Počela omiljena EXIT akcija 4+1, ulaznice na poklon samo za najbrže!

Na zahtjev brojnih fanova festivala, EXIT je pokrenuo svoju najpopularniju akciju pod nazivom “4+1”! Ova akcija startuje svakog proljeća i izuzetno brzo dostigne svoj maksimalan kapacitet, a popularnost duguje činjenici da društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon! S obzirom na ogromno interesovanje za ovogodišnji EXIT, ali i spram rezultata iz prethodnih godina, očekuje se da će predviđeni kontigent planuti u vrlo kratkom roku!

Ulaznice se prodaju i dalje po promotivnoj cijeni od samo 124 KM, što predstavlja uštedu od čak 50% u odnosu na finalnu cijenu, a dostupne su u sistemu kupikartu.ba, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima.

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvijezda kao što su Grace Jones, Migos, David Guetta, Martin Garrix, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Sevdaliza, Maceo Plex, Solomun, Madball, Amelie Lens, Ben Klock, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Ofenbach, Idles, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Burak Yeter, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

Tekst i foto: Promo

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *