Categories Kada, gdje, s kim…, POKLONI I AKCIJE

POKLONI za najposebnije trenutke

Suočeni sa stalnim padom nataliteta u BiH, kompanija Pharma Maac se odlučila za još jednu društveno odgovornu aktivnost uz posebno osmišljene poklon pakete za trudnice i porodilje. Kako bi ovaj najljepši životni period protekao opušteno i bezbrižno predstavljamo “Mamin Dar za trudnice”, koji svoju podjelu započinje kroz ginekološke ordinacije i škole za trudnice, te “Bebin Dar” kojim će biti nagrađene porodilje kroz porodilišta širom BiH.

Mamin dar za trudnice

Foto: PR

Od same spoznaje o trudnoći do poroda, svaka žena brižno prati razvoj bebe, te iz sedmice u sedmicu posmatra promjene na svom tijelu i s veseljem isčekuje dolazak djeteta. A kako nijedan trenutak ne bi bio prepušten zaboravu, kompanija Pharma Maac je kreirala “Dnevnik trudnoće” koji prati svaku sedmicu pojedinačno uz mogućnost zabilješki određenog stanja, planiranja pregleda, te prostora za fotografije ultrazvuka i mnoštvo korisnih, inspirativnih savjeta. Poklon paket, simbolično nazvan “Mamin Dar”, osim rokovnika sadrži još i uzorke Weleda proizvoda za njegu trudnica, Orthomol Natal prijeko potreban dodatak prehrani tokom trudnoće, sok za zdravlje i užitak Rabenhorst, te Vouchere/Kupone sa vrijednim popustima, iskoristive u apotekama.

Bebin dar za porodilje

Da najljepši trenutak rođenja bebe bude još zabavniji i da se dugo pamti, kompanija Pharma Maac pokloniće porodiljama “Kofer uspomena” dizajniran tako da u njega stanu sve sitne stvari kao trajna uspomena na najvažnije trenutke života. Ali da zadovoljstvo bude veće, u koferu će mame pronaći i Weleda uzorke za njegu osjetljive bebine kože, Orthomol Natal za nastavak unosa vrijednih mikronutrijenata tokom dojenja, termometar za tačno određivanje idealne temperature vode firme Bojprom, brošure sa savjetima i, naravno, neizostavne kupone sa vrijednim popustima (30% na jedan proizvod iz Weleda asortimana, 20% na Rabenhorst sok po izboru i 10% na Orthomol proizvod po želji).

U saradnji sa firmom Bojprom, unutar oba poklona će se naći poseban Voucher sa popustom na dječiju opremu.

Akcija darivanja trudnica i budućih majki je terminski planirana, a period podjele je maj-decembar 2018. godine.

Više informacija o podjeli i prodajnim mjestima potražite na facebook.com/pharmamaac ili Facebook.com/weleda.ba

Kompanija Pharma Maac i portal ljepotaizdravlje.ba nagradiće pet čitateljica poklon-paketima “Mamin dar za trudnice”! Podijelite ovaj tekst, a u komentaru nam kratko opišite vaše najljepše trenutke koje pamtite i tiču se trudnoće… Prednost u nagrađivanju pružićemo budućim mamama! 🙂
Sretno svima!

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *