Postanite ekspert za funkcionalni trening!

by | 10 Aprila, 2018

Pro-Fit Health. Strength and Conditioning (Sport Club Vistafon – Otoka) u saradni sa Perform Better Europe 2. i 3. juna organizuje dvodnevnu edukaciju (na engleskom jeziku) za buduće eksperte za funkcionalni trening. Edukacija je namijenjena studentima koji namjeravaju da rade kao treneri u oblasti fitnessa ili sporta, trenere u oblasti fitnessa i sporta, terapeute u oblasti fizioterapije, sportske terapije, osteopatije, ljekare iz oblasti ortopedije i sportske medicine, pripadnike jedinica posebne namjene (vatrogasce, policiju, vojsku). 

Ova dvodnevna edukacija je od velikog značaja za sve sportiste, studente, trenere, ljekare i pripadnike specijalnih snaga koji žele da prošire svoje znanje u vezi sa funkcionalnim treningom. Pohađanje ove edukacije će podići kvalitet vašeg posla na novi nivo, bez obzira na to radi li se o profesionalnom treningu, grupnom fitnessu ili o saradnji sa profesionalnim sportistima i rekreativcima. Naučićete čitati pokret, prepoznati disfunkciju i slabost kao i načine kako im se ciljano suprotstaviti. Time će se efekat treninga i kvalitet pokreta vaših klijenata vidno i osjetno poboljšati – što predstavlja izuzetan doživljaj za sve.

Obuka za CFT je nastala u uskoj saradnji s iskusnim i uspješnim nacionalnim i internacionalnim eskpertima iz područja funkcionalnog treninga, atletskog treninga i rehabilitacije i razvija se i dalje. Eksperti iz Perform Better-Eurobe sakupljaju to znanje i prate vas korak po korak na putu kreiranja programa i planova usmjerenih na efikasnu pokretljivost i funkcionalni trening.

CFT kurs nudi dva zanimljiva, fascinantna i intenzivna dana tokom kojih ćemo se baviti testiranjem, pokretom i treningom.

Perform Better Institut govori jedinstvenim jezikom u svojim obukama, a CFT 1 postavlja temelj u funkcionalnom treningu, teoriji i praksi.

Info plus: Eberhard Schloemmer – oficijalni međunarodni edukator za FMS, diplomirani naučnik sporta, stručnjak za rehabilitaciju i ekspert za funkcionalni trening – biće edukator na ovom događaju!

Pratite Pro-Fit Health. Strength and Conditioning na Instagramu @team_pfhsc i Facebooku: ProFit.Health.StrengthAndConditioning

Priredio: S. Vujanović Foto: Promo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.