Povodom jubileja dm darovao mame i bebe

by | 30 Juna, 2016

Povodom obilježavanja deset godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini, kompanija dm drogerie markt na poseban način poželjela je dobrodošlicu svim bebama koje su rođene 29. juna.

Posjeta bolnici "Abulah Nakaš" u Sarajevu

Posjeta bolnici “Abulah Nakaš” u Sarajevu

Na ovaj dan prije deset godina otvorena je prva dm prodavnica u BiH. Predstavnici kompanije su posjetili 34 porodilišta širom BiH i tom prilikom mamama i bebama uručili poklon pakete. Uz srdačnu čestitku svaka porodilja dobila je poklon paket sa proizvodima za mame i bebe iz asortimana dm robnih marki babylove i alverde.

“Povodom proslave našeg jubileja u BiH željeli smo da sve one koji se rode na dm-ov 10. rođendan obradujemo poklonima. Ovim putem još jednom čestitamo roditeljima na najvećem daru koji se može dobiti a to je novi život”, rekao je Damir Šlosel, direktor kompanije dm BiH i naglasio da dm već četvrtu godinu u BiH realizuje program lojalnosti babybonus, u okviru kojeg roditelji ostvaruju brojne pogodnosti do druge godine bebinog života.

dm u posjeti Ginekološko akušerkoj klinici

Pokloni za porodilje u Ginekološko akušerkoj klinici

U babybonus programu do sada je učestvovalo više od 34.000 članova, a taj broj svakodnevno raste jer je sve više roditelja koji prepoznaju kvalitet i značaj podrške koju im dm ovim programom omogućava. Novitet babybonus programa su i pogodnosti za sve trudnice.

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.