Povratak Mime Šahinpašića na TV ekrane!

by | 28 Septembra, 2018

Jedno od najpopularnijih bh. televizijskih lica Mimo Šahinpašić, vraća se u eter nakon izbivanja zbog svima poznate situacije sa zdravljem. Na OBN Televiziji Mimo će uređivati svoju rubriku Vox Populi, a trenutno radi izborne emisije.

Prošle su godine svi građani BiH svjedočili borbi Mime Šahinpašića za život. Nakon uspješne retransplantacije bubrega, osmijesi, zagrljaji, iskrene suze i neopisiva radost zamijenili su tešku fizičku bol i neizvjesnost.

“Osjećam se poletno i spremno za nove radne pobjede. Iako se moj život promijenio, nisam od onih koji će dopustiti da ih pesimizam savlada. To je ono što me održalo na životu, uz svu drugu pomoć koju sam dobio”, rekao nam je harizmatični novinar.

Publika je uvijek do sada znala šta može očekivati od Mime, pa se ta praksa neće promijeniti ni sada kada je nakon izvjesnog vremena ponovno pred kamerama. Oštrinu će zadržati.

Mimo Šahinpašić, foto: OBN

“Sve ono što sam do sada radio i uradio je dio mene, tako da dobru praksu ne treba mijenjati. Biću konkretan i direktan kao i uvijek. Promjene će publika vidjeti, ali ćemo ih uvoditi polako i u skladu sa vremenom”, kaže Mimo.

Osvrt “Vox Populi” godinama je dio sheme Televizije OBN i gledaoci su navikli na taj vid obraćanja urednika. Zbog te emisije sandučić OBN-a znao je biti pretrpan pismima i zahtjevima za aktualizovanje pojedine teme od strane urednika. U skladu s tim pokrenuti su mnogi slučajevi s mrtve tačke, a i ljudske su se sudbine znale promijeniti. Nešto umjereniji je u izbornim emisijama koje se trenutno emituju, ali i dalje s pravim i konkretnim pitanjima.

“Vox populi” možete pogledati večeras (petak, 28. septembar) u 19.10 sati, odmah nakon informativne emisije OBN Info.

Tekst i foto: OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.