Pozorište Prijedor: Modno-scenski performans “Fatalna žena” Jelene Govedarice

by | 16 Novembra, 2017

Da li je fatalnost životna uloga koju sebi nametnemo ili je urođena i s njom idemo kroz život ili je, pak, oboje, imaćemo priliku da vidimo u 53. modno-scenskom performansu koji će Top-model BiH Jelena Govedarica, top-model BiH, izvesti u Pozorištu Prijedor 25. novembra.

Detalj s performansa

“Ovog puta igraću s Mirelom Predojević, velikom glumicom koja je zbog uloga u serijalu ‘Dobro jutro, komšija’ u žiži interesovanja. S njom imam odlično iskustvo. Osim manekena iz moje agencije, u ulozi manekenki koje bi trebalo da prikažu fatalnost naćiće se ‘supermame’ koje će s djecom izvoditi performans, a svaka od njih ima posebnu životnu priču; biće uključena i djeca s posebniom potrebama potom poslovne žene; direktorice, bankarka, sutkinja, profesorice, frizerka, književnica, nastavnica koje će kroz performans prezentovati svoje profesije”, kaže Jelena i nastavlja: “Vidjećemo i sportiskinje koje se bave rukometom, košarkom, odbojkom, džudom, MMA borkinje, atetičarke, a posebno bih izdvojila Sanju Milojicu, stonoteniserku prvakinju RS i Luciju Kimani, atletičarku.”

Jelena Govedarica

Poseban gost stiže iz Beograda i riječ je o Vladimiru Di Krupskom, velikom imenu mode koje svoje modele izlaže u Rusiji, Njemačkoj, na Kipru… Odbojkaški klub “Vožd” priprema zanimljivu demonstraciju treninga, a muzički gost biće Dijana Blizanac. U Prijedor stiže i miss Crne Gore 2015. Nataša Milosavljević i modeli njene Agencije “AR Scouting” pa ovaj performans dobija i internacionalni predznak.

Još jedan detalj…

Prema scenariju, ovaj performans trebalo bi da prikaže zanimljivu priču o ljubavnim spletkama “pokrenutim” zarad uspjeha u životu, te da to “kolo” nema kraja…

TEKST: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.