Categories Kada, gdje, s kim…

Preuzmite besplatne dm Viber stickere: Furam svoj fazon…

Jutro! Lakiram nokte, imam friz za šiz i stižem za pet minuta. Iscooliraj se dok ja kafenišem i trzni me kad šokiram račun. Kontaš?! Ako ne, no frks, ljubim te i grlim. Furam svoj fazon, a to je vrh vrhova!

Ova priča opisuje vašu svakodnevicu, ili je scenario malo drugačiji? Bitno je da imate veliki izbor, a priču ćete svakako kreirati sami. Pa tako sve što mislite i osjećate, a želite podijeliti sa svojim prijateljima, porodicom ili partnerom, putem Viber komunikacije od sada možete i zahvaljujući originalnim dm Viber stickerima.

Inicijator “Viber ideje” u dm koncernu, dm drogerie markt BiH, pokazao je da o svojim postojećim, ali i potencijalnim kupcima misli i kada nisu u šopingu. Slijedeći trendove sve popularnije online komunikacije dm je svim korisnicima Viber aplikacije odlučio pokloniti seriju simpatičnih dm stickera.

Od danas besplatno downloadujte 24 dm Viber stickera i obogatite svoju Viber komunikaciju. Zanimljive poruke, kreirane za različite svakodnevne situacije, potvrđuju da dm u svakom trenutku zna kako se osjećate, a na vama je da to rado podijelite sa drugima. Uživajte u tome!

TEKST I FOTO: PROMO

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *