PRO.PR 2014: Svečano otvoreno 12. „povezivanje u pokretu“

by | 27 Marta, 2014

Danas je u Sarajevu, „gradu-sjecištu“ istočne i zapadne kulture, u Hotelu Hollywood, otvorena 12. po redu PRO.PR konferencija, najpoznatija i najprestižnija regionalna konferencija za komunikacijski i brend menadžment. Sukladno sloganu konferencije, više od 100 stručnjaka za komuniciranje iz ovog dijela Europe, imat će priliku povezati se međusobno u pokretu i poslušati predavanja renomiranih predavača iz mnogih uglednih institucija i udruženja iz cijele Europe.

1 Pro.PR

Radosni smo jer smo, unatoč izazovima društvenih nestabilnosti, u Sarajevu uspjeli sakupiti više od 200 profesionalaca i praktičara odnosa s javnošću iz regije. Odnosi s javnošću definitivno izlaze iz krize. Nakon četiri godine turbulencija, struka ulazi u novi rast, razvoj i prosperitet. Tom rastu, prije svega, doprinose novi mediji koji stvaraju nove pozicije, funkcije i nova pravila igre u upravljanju komunikacijama, izjavio je na ceremoniji otvaranja predsjednik organizacijskog odbora PRO.PR-a, g. Danijel Koletić.

12. PRO.PR konferencija traje od danas, 27. ožujka, do subote, 29. ožujka. Ovogodišnje izdanje konferencije privuklo je zvučna imena koja se bave izazovima strateškog komuniciranja. Alex Aiken, izvršni direktor komunikacija vlade UK, Zehra Gungor, predsjednica Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću (IPRA) za 2014. godinu, Sandro Baričević, direktor komunikacija Coca-Cole za sjeverozapadnu Europu, Goran Milić, urednik i direktor Al Jazeere Balkans i još mnogi drugi prenijeti će sudionicima svoje široko znanje i bogata iskustva iz prakse.

Danijel Koletić

Također, za svaki dan konferencije zamišljena je jedna panel diskusija. Danas je održana rasprava o komunikaciji u javnoj administraciji. Sutra (28. ožujak) će poznati britanski lobist voditi raspravu o uvijek zanimljivoj i pomalo kontroverznoj temi o lobiranju, a u subotu (29. ožujak) panel diskusija o 30 obljetnici sarajevskih Zimskih Olimpijskih igara zaključit će i samu PRO.PR konferenciju.
Uz pregršt zanimljivih predavanja, sudionici će sudjelovati i na svečanoj dodjeli priznanja „PRO.PR Awards“, koja će se održati u subotu (28. ožujak).

Selma Riđanović Kenović

Igor Štefanac

Richard Linning

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.