Proslavljen trideseti rođendan Air Max legende

by | 28 Marta, 2017

Trideseti rođendan Air Maxa proslavljen je u Sarajevu protekle nedjelje. Događaj se odvijao na nekoliko lokacija, a vrhunac se desio u Face cafeu na Vilsonovom šetalištu, gdje su uživali brojni posjetioci i posjetiteljke, a posebno ljubitelji i ljubiteljice tog modela, kao i brojni pripadnici i pripadnice sneaker kulture, te su se zabavili uz program koji im je pripremila Air Max ekipa.

Foto: Promo

Druženje su upotpunila poznata lica BiH scene, Kontra, DJ Jasmina, Digital Seekers, kao i Demon koji je zaslužan za predivne grafite koji ovih dana krase Sarajevo i Banjaluku, dok je Fenkie pružio veliku online podršku.

Foto: Promo

Mart je u urbanoj, pop kulturi označen kao mjesec posvećen jednom od najpoznatijih Nike modela patika, čuvenom Air Maxu. I ove godine, širom planete, modne prijestonice proslavile su nastanak jedinstvene Air Max linije patika i priču koja ih prati kroz višedecenijsku dominaciju nad ostalim modelima.

Foto: Promo

Buzz se kao i prethodnih godina pridružio slavlju, i tokom marta organizovo brojne aktivnosti za ljubitelje i ljubiteljice tog modela, a 26. marta i zvanično je održan Air Max Day na kojem su brojni pripadnici i pripadnice sneaker kulture proslavili trideseti rođendan Air Max 1 patika. Svim kupcima na AMD pripremljeni su razni pokloni iznenađenja.

Foto: Promo

Kako bi obilježio jubilarni rođendan legendarne Air Max linije, brend Nike odlučio je da obraduje sve i predstavi nove, redizajnirane modele inspirisane najpopularnijim retro modelima, osvježene inovacijama i najnovijim trendovima. Samo neki od najnovijih Air Max modela koji su  predstavljeni ove sezone su: Air Max 90 Ultra Flyknit – prepoznatljiv po živopisnim bojama i laganom gornjem Flyknit dijelu.

Foto: Promo

Nagradna igra Just Got ’em

Za najkreativnije ljubiteljke i ljubitelje Air Max modela tu su i nagrade. Do petka 31. marta u sklopu akcije Just Got ’em Air Max patiku koju ste upravo kupili fotografišite ispred tematskog postera u radnji, držeći je u ruci, te na otvorenim stranicama Buzz Facebook ili Instagram postavite fotku uz vaš Air Max slogan, rimu, misao, a potom tagujte @buzzbih na fotki i postavite #justgotem #kissmyairsbih #buzzbih.

Najboljih 10 biće objavljeno 1. aprila na Facebook stranici i pet narednih dana će trajati glasanje za najbolju Air Max patiku i slogan. Fotografija s najviše glasova i lajkova osvojiće poklon vaučer od 300 KM za Nike kupovinu u Buzzu.

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.