Proteklog vikenda Banjaluka je bila modni centar Evrope

by | 11 Septembra, 2018

U svečanom salonu hotela “Jelena” održano je finalno takmičenje za Miss Earth Bosne i Hercegovine, kao i proglašenje Miss Eearth Crne Gore, Miss Earth Hrvatske, Miss Evrope i Miss Dijaspore!

Mnogobrojna publika mogla je uživati u bogatom modno-muzičkom spektaklu.

Katarina Sečković, Miss Earth Crne Gore; Nađa Pepić, Miss Earth BiH, Monika Horvat, Miss Earth Hrvatske

Svoju novu kolekciju svečanih haljina predstavila je jedna od najboljih modnih dizajnerica u regionu Svjetlana Ceca Vuković, dok je za muzički dio programa bila zadužena Verena Cerovina.

Stručni žiri na čelu sa predsjednicom ,jednom od najboljih svjetskih dizajnerica Milicom Tričković, koja je i pobjednica najprestižnije Sedmice mode u Parizu, imao je težak zadatak da odluči koje će djevojke ponijeti titule najljepših.

Milica Tričković, predsjednica žirija

Titulu Miss Earth Bosne i Hercegovine ponijela je prelijepa 18-godišnja banjalučanka Nađa Pepić.

Nađa Pepić, Miss Earth BiH

Prva pratilja je Amina Hasanbegović iz Sarajeva, druga pratilja je Magdalena Lubura iz Istočnog Sarajeva i treća pratilja je Sara Dervišević iz Zenice.

Miss fotogeničnosti BiH je Blaženka Gvozden iz Banjaluke ,dok je titula Miss šarma pripala prelijepoj Erni Kubat iz Zenice.

Blaženka Gvozden, Miss fotogeničnosti BiH

Krunu Miss Earth Hrvatske aktuelna Miss Earth Hrvatske Bonita Kristić predala je Moniki Horvat iz Rijeke, studentkinji šeste godine stomatološkog fakulteta u Sarajevu.

Nova Miss Earth Crne Gore je profesorica engleskog i ruskog jezika i radnica ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore Katarina Secković iz Bijelog Polja.

Pobjednice Miss Earth BiH, Miss Earth Hrvatske kao i Miss Earth Crne Gore predstavljaće svoje zemlje na izboru za Miss Svijeta na Filipinima u periodu od 4. oktobra do 3. novembra, kada će biti proglašena nova Miss Svijeta. Samo Finalno veče prenosiće američka televizija Fox i putem malih ekrana priliku da prati ovaj spektakl imaće preko dvije milijarde ljudi.

Miss Fotogeničnosti Srbije je Marija Anišić dok je titula za Miss Fotogeničnosti Hrvatske pripala Emi Štampar.

Titulu najljepše žene Evrope ponijela je atraktivna 22-godišnja Žaklina Vučić iz Nikšića, studentkinja političkih nauka u Novom Sadu.

Žaklina Vučić, Miss Evrope

A titulu Miss Dijaspore ponijela je Vladana Railić iz Beograda.

Vladana Railić, Miss dijaspore

Generalni pokrovitelj kompletne manifestacije je specijalistička stomatološka ambulanta dr Stajčić iz Banjaluke.

Vlasnica licence Sara Kalabić čestitala je svim pobjednicama i poželjela je mnogo sreće na izboru za Miss Svijeta na Filipinima.

Tekst: Promocija

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.