Prva “Sport Reality” prodavnica u BiH

by | 19 Februara, 2016

Sport Reality vas poziva da 22. februara u Banjaluci zajedno proslavimo otvaranje njihove prve prodavnice u Bosni i Hercegovini, koja se nalazi u Gospodskoj ulici!

telop

Maloprodajni lanac “Sport Reality” je po prvi put u našoj zemlji i ovdašnjoj javnosti će se predstaviti prodajnim prostorom od oko 200 kvadrata, u kome će biti ponuđen širok asortiman garderobe koja je podijeljena u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu.

Ovaj maloprodajni lanac je osmišljen sa ciljlem da prati sportski i urbani stil svojih kupaca uz nastojanje da se postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za svoje kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova kao što su Nike, Adidas, Reebook, Converse, Carrera, Ellesse, Diadora…

Na dan otvaranja u Banjaluci smo pripremili poklone iznenađenja i 20% popusta na cjelokupan asortiman!

Nakon prodavnice u Banjaluci, u još nekoliko gradova Bosne i Hercegovine biće otvorene prodavnice ovog brenda.

NAGRAĐUJEMO: Ljepota&Zdravlje i Sport Reality jednu čitateljicu/čitatelja nagradiće poklon-bonom od 100 KM. Sve što treba je da lajkujete i podijelite ovu objavu sa naše Facebook stranice i da u komentaru napišete naziv bar jednog brenda koji će se naći u ponudi Sport Reality prodavnica! Napomena: Dobitnica/dobitnik će biti odabran/a putem aplikacije random.org 29. februara!

Izvor: S.V.

Comments(4)

  1. maja dakic bilbija kaže:

    Reebok

  2. Jelena Vranješ kaže:

    Converse, adidas, nike 🙂

  3. Edina Jusic kaže:

    Adidas,reebok

  4. Sanja kaže:

    Ko osvoji nagradu??? Nigdje nije objavljeno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.