Categories Kada, gdje, s kim…

Prvi butik ekskluzivnog donjeg rublja Alma Ras otvoren u centru Zagreba

U samom centru Zagreba (Frankopanska 2B) juče je otvoren prvi butik donjeg rublja Alma Ras u Hrvatskoj.

Od sada će i Zagrepčani imati priliku da uživaju u vrhunskim kreacijama Alma Ras i Manners brendova od najfinijih tkanina evropskog porijekla. Kreativna direktorica kompanije Alma Ras Sedina Memagić; modna dizajnerica, stilistica te vlasnica modnog brenda Marka M i web stranice marka.hr Marija Cvitanović uz pomoć poznate glumice Helene Minić, simboličnim rezanjem vrpce otvorile su vrata Alma Ras butika.

Među zvanicama, na otvaranju, našla su se i brojna poznata lica iz javnog života kao što su Nives Celzijus, Aljoša i Antonija Šerić, Petar i Lucija Ćiritović, Jelena Glišić, Csilla Barath Bastaić, Anita Matić, Ana Vilenica, Ankica Dobrić, Ana Maras, Sanja Vejnović, Ivica Pucar i mnogi drugi.

Punih 20 godina kompanija Alma Ras je prepoznata po upotrebi najfinijih tkanina, pristupačnim cijenama, inovacijama, krojenju i dizajnu što daje snažnu poruku kupcima da je Alma Ras asortiman na nivou svjetski poznatih brendova.

“Neodoljiva u svakoj prilici” nit je vodilja brenda Alma Ras koji poručuje da se žene u svakodnevnim situacijama mogu osjećati ženstveno i neodoljivo istovremeno uživajući u udobnosti svih modela.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *