Prvi finalisti 11. Demofesta su…

by | 20 Jula, 2018

Nakon što je žiri preslušao sve takmičare prve polufinalne večeri, jednoglasno je odlučeno da u finale Demofesta idu bendovi:

  1. Herz, Beograd
  2. Monstruoz, Sarajevo
  3. Olivera Popović, Novi Sad
  4. Biljke, Bela Crkva
  5. Captain Morgan's Revenge, Novo Mesto
  6. Fire in Cairo, Zagreb
  7. Vin Triste, Beograd

Ovi bendovi će nastupom u finalu Demofesta još jednom pokazati šta znaju i imaće priliku da završe među najbolja tri i osvoje vrijedne nagrade!

Kolegama s portala mondo.ba nagrada za najbolji medij!

Na prvoj press konferenciji XI Demofesta redakciji portala “Mondo” uručena je nagrada za najbolji medij.

U ime redakcije, nagradu za dugogodišnje medijsko praćenje festivala, kao i cijele regionalne demo scene, preuzeli su novinar Siniša Stanić i Vedran Ševčuk, bez čijih fotografija bi odveć teško bilo zamisliti Demofest.

Vedran Ševčuk i Siniša Stanić (mondo.ba)

“Bez podrške medija, ono što Demofest želi da postigne zaista ne bi bilo moguće. Jer, za afirmisanje demo bendova i stvaranje neke nove regionalne muzičke scene potrebno je da neko želi da posluša sve što Demofest i mladi talenti imaju da kažu. Ove godine, nagrada je pripala portalu mondo.ba, kao redakciji sa najvećim brojem ‘demofestivalnih’ objava, ali smo, svakako, zahvalni svakom mediju koji je sa nama, ne samo na Kastelu, no svih 365 dana u godini”, istakla je Brankica Raković, PR festivala.

Osim nagrade za najbolji medij, najavljena i posebna nagrada o kojoj će više riječi biti danas (petak, 20. juli), kada će Nikola Pejaković Kolja otkriti o čemu se radi.

No, tu nije kraj iznenađenjima.

Foto:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.