Rade Šerbedžija ponovo u reklami Sarajevskog kiseljaka

by | 12 Decembra, 2018

Nakon niza prepoznatljivih TV spotova Sarajevskog kiseljaka s glumačkom zvijezdom Radetom Šerbedžijom koji su plijenili pažnju i simpatije gledatelja, za kraj godine lansiran je novi koji najavljuje predstojeću promotivnu kampanju. Uz Sarajevski kiseljak, u fokusu novog TV spota su prirodne ljepote naše zemlje prikazane i ispričane sasvim filmski.

TV spot je najvećim dijelom sniman na Bjelašnici, ali i na još nekoliko prepoznatljivih lokacija širom BiH. Za vrhunsku produkciju i koncept zaslužna je agencija FABRIKA.

“Sretni smo što ovu uspješnu godinu zaokružujemo novim i posebno lijepim TV spotom. Kampanja će biti malo drugačija od dosadašnjih, ali opet prezentuje srž onoga što Sarajevski kiseljak jeste. Spot nas podsjeća da ne zaboravimo uživati u tako lijepim stvarima koje nas okružuju, koje su tu, te naravno da su prirodnost i tradicija kao vrijednosti neprolazne. Uživali smo ponovo raditi s Radetom, te se nadam da će i gledatelji jednako uživati u novom spotu”, istakao je Davor Čičić, direktor Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja kompanije Sarajevski kiseljak d.d.

Povodom obnovljene saradnje Rade Šerbedžija je istakao: “Ja ovu saradnju doživljavam kao jednu lijepu i ugodnu priču koja traje već nekoliko godina. Inače ne snimam reklame, jedinu takvu saradnju imam sa Sarajevskim kiseljakom. Osim toga, ja se na tim setovima odlično zabavljam jer radim sa vrhunskim profesionalcima, mojim prijateljima, koji ne prave obične reklame, već pravu umjetnost.”

Spot pogledajte na YT kanalu Sarajevskog kiseljaka.

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.