Rashladite se uz Emotion

by | 4 Juna, 2015

Razbudite svoja čula i osvježite se novim Emotion napitcima sa okusom kruške i breskve.

kruska

Emotion – kruška matičnjak
Prirodnu izvorsku vodu oplemenili smo sočnom kruškom, a za potpuni doživljaj bogatstva okusa dodali smo i notu ljekovite biljke matičnjak. Tako lagano, a tako uzbudljivo osvježenje sa mjehurićima!

Da li ste znali?
Matičnjak je poznat od davnina kao biljka koja jača i krijepi dušu i tijelo. Njene vrijednosti poznate su od pamtivijeka. Latinski naziv za matičnjak je Melissa officinalis. Matičnjak je poznata medonosna biljka jer nijedna druga biljka ne privlači toliko pčele svojim mirisom. Po pčeli matici je i dobio ime matičnjak.

breskva

Emotion – breskva, hibiskus
Prirodnu izvorsku vodu obogatili smo punim okusom breskve i dodali osvježavajuću notu hibiskusa, ljekovitog dara prirode. Osvježavajući i razbuđujući par kreira čaroliju okusa.

Da li ste znali?
Hibiskus spada u najljepše i najegzotičnije cvjetove tropskih zemalja. Vijekovima je poznat kao ljekovita i osvježavajuća biljka. Evropljani su se sa korisnim namjenama hibiskusa upoznali tek u 18. vijeku kad su ga biolozi, po povratku sa istraživačkih puteva, donijeli na tlo Evrope. Intenzivna aroma i prepoznatljiva crvena boja hibiskusa obećavaju osvježenje i razbuđivanje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.