RECreativno sa Dijanom Tepšić: Svi detalji nove epizode

by | 25 Maja, 2016

Autorka i voditeljka show-a koji se voli, Dijana Tepšić vam predstavlja sve detalje nove epizode TV show-a RECreativno sa Dijanom Tepšić.

U novoj epizodi - intervju s Vannom

U novoj epizodi – intervju s Vannom

Sa svojom ekipom sam vam pripremila mnogo zanimljivih priča. Naše kamere su zavirile na najinteresantnija mjesta i uhvatile najbolje detalje. Inspirativne priče koje vam ovog puta donosim vode nas u svijet brazilskog jiju jicu-a, aviona, muzike, kulture i umjetnosti i nezaobilaznih regionalnih festivala koje i ove godine ne smijete propustiti.

i detalji o IN Music Festivalu

i detalji o IN Music Festivalu

REC Fest – 7 dana kampovanja, 3 dana festivala, druženja sa ljudima iz cijelog svijeta, uživanja u nastupima vaših omiljenih svjetskih zvijezda kao što su Florence and the machine, PJ Harvey, Skunk Anansie i mnogi drugi. U devet godina postojanja INmusic festival prerastao je u vrhunski muzički događaj i upisao se na kartu najboljih evropskih muzičkih festivala na otvorenom. Dovoljno je reći In Music festival, to ne smijete propustiti. Vidimo se u Zagrebu od 20-22 juna na prekrasnom Jarunu.

Sportska priča stiže iz Jiu Jicu kluba Feniks

Sportska priča stiže iz Jiju Jicu kluba Fenix

RECreativci – Vodim vas na trening brazilskog jiju jicu-a kluba Fenix. Ovom atraktivnom borilačkom vještinom ćete imati zavidnu fizičku kondiciju, odličnu snagu i izdržljivost, znaćete se odbraniti od napada, imaćete visok nivo samopouzdanja. Za Brazilski jiju jicu, atraktivnu borilačku vještinu nikad nije kasno. Pravo je vrijeme da započnete trening i uvedete zdrave navike u svoj život. Uz pravilan i redovan rad uspjeh u Brazilskoj džiudžici je zagarantovan. Družila sam se na treningu sa mališanima kluba Fenix.

JELEN REC Star – U Zagrebu sam se družila sa divom svjetskom glasa, velikom regionalnom zvijezdom Vannom. Njen glas nikog ne ostavlja ravnodušnim. Od 90-tih vlada domaćom muzičkom scenom, počela je karijeru sa grupom ET, a već godinama je uspješna sa svojim solo projektima. Iza nje je mnogo nastupa i hitova koje svi volimo da pjevušimo. Osvojila je i brojne muzičke nagrade. Muzika je najveća strast u njenom životu. Vanna je može se slobodno reći diva svjetskog glasa i nevjerovatnog talenta.

U gradu na Neretvi i ove godine organizuje se Mostar Summer Fest

U gradu na Neretvi i ove godine organizuje se Mostar Summer Fest

REC Fest – Mostar Summer Fest je muzički festival koji se održava u prelijepom Mostaru. Festival traje 2 dana i okuplja velika imena regionalne muzičke scene raznih žanrova. Festival je zamišljen kao cjelodnevno kulturno dešavanje uz naglasak na večernje koncerte. Mostar Summer Fest se održava na mostarskom sajmu 24. i 25. juna. Uživajte u nastupima svojih omiljenih zvijezda kao što su Goran Bare & Majke, Gustafi, Who See, Parni Valjak, Kawasaki 3P, Bad copy i mnogi drugi. Osjetite pozitivne vibracije, uživajte u kvalitetnoj muzici, druženju i zabavi.

Detalji sa dešavanja povodom Noći muzeja u Banjaluci...

Detalji sa dešavanja povodom Noći muzeja u Banjaluci…

REC Event – Bili smo na Noći Muzeja u Banjaluci, događaj koji se obilježava širom svijeta. Bogat kulturno-umjetnički program, dodjele nagrade učenicima osnovnih škola, izložbe i fenomenalni muzički nastupi doprinijeli su da dugo pamtimo ovaj događaj. Uživali smo i plesali uz odlične izvođače koji su atmosferu doveli do usijanja. Britanski DJ producent Hamilton i beogradski bend The Best Beat rasplesali su publiku na platou Muzeja savremene umjetnosti.

Predstavljam vam veoma talentovanu i hrabru djevojku Saru Krnetu

Predstavljam vam veoma talentovanu i hrabru djevojku Saru Krnetu

RECreativci – Predstavljam vam veoma talentovanu i hrabru djevojku Saru Krnetu, koja je prvo naučila da upravlja avionom, pa tek onda automobilom. Ona je diplomirana inžinjerka vazdušnog saobraćaja i najmlađa pilitkinja Srbije. Počela je da leti sa 17 godina. Ljubav prema letenju i avionima je naslijedila od oca, s kojim je letjela još kao beba. Sara smatra da ništa nije nemoguće, te da je lako postići rezultate i pomjeriti granice kada imate podršku porodice i prijatelja koji vejruju u vas. Ona najviše voli da posmatra zemlju iz ptičje perspective, a srce joj je puno kada leti i čuje glas svog oca preko radio veze. Bravo Saro.

Najava dešavanja na ovogodišnjem EXIT-u

Najava dešavanja na ovogodišnjem EXIT-u

REC Fest – Filip Jakovljević iz Exit PR tima za BiH donosi vam najnovije informacije o najboljem muzičkom festivalu Evrope Exit festivalu, koji i ovog ljeta ne smijete propustiti od 7-10 jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Vježbe koje možete raditi na otvorenom predlaže Saša Kecman, kondicioni trener

Vježbe koje možete raditi na otvorenom predlaže Saša Kecman, kondicioni trener

Saša Kecman – kondicioni trener će vam u ovoj epizodi pokazati neke praktične vježbe koje možete raditi i sami kod kuće ili na otvorenom. Iskoristite lijepo vrijeme i vježbajte na otvorenom. Budite u top formi uz Sašine savjete.

Kornelia Vidović, savjetnica za zdravu ishranu vam u ovoj epizodi priprema osvježavajući sladoled od banane. Uživajte u ovoj zdravoj poslastici koja se priprema vrlo brzo i jednostavno.

Jednom godišnje je WEEKEND, festival u Rovinju… a detalje saznajte u showu RECreativno

REC Fest – Jednom godišnje je Weekend. Radi se o regionalnom festivalu koji ne smijete propustiti bez obzira na to čime se bavite, šta radite. I na ovogodišnjem Weekend Media festivalu dobićete nova znanja, vještine, iskustva i savjete koje će unaprijediti vaš rad. Sa svakim novim izdanjem donose svjež pogled na industriju, sadržajno bogatog programa, očekuju vas najnoviji trendovi i inovacije u oblasti komunikacija, marketinga i medija. Pored odličnih radionica, predavanja, panel diskusija, novih prijateljstava i kontakata uživaćete u odličnim Weekend party-jima. Vidimo se U Rovinju posljednji vikend u septembru.

Hvala vam što gledate show koji se voli. Hvala na svakodnevnoj podršci i ljubavi koju nam šaljete. Radujem se ponovnom druženju. Pratite nas i na društvenim mrežama, tamo se družimo sa vama 24 sata dnevno.

Show pratite svake sedmice u sljedećim terminima: svakog petka od 17 sati na Alternativnoj televiziji, kao i subotom od 15.30, nedjeljom od 23.30h i utorkom u 16 sati. Show se emituje i na Hayat PLUS kanalu, nedjeljom u 22.00h i ponedjeljkom u 12.50, kao i Hayat MUSIC, svake srijede u 23.15h. Ukoliko propustite neku od epizoda, potražite omiljeni Show na Youtube kanalu Play Team-a.

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.