RECREATIVNO: SHOW KOJI SE VOLI I U 2015. GODINI!

by | 19 Januara, 2015

Show koji se voli “RECreativno sa Dijanom Tepšić powered by m:tel” donosi novi osvježeni vizuelni identitet i nove, zanimljive sadržaje, a ekipa vas vodi na nova uzbudljiva putovanja!

IMG_9864

Kompanija m:tel je prijatelj show-a i tokom druge sezone, a pridružiće nam se i kompanija LG, čiji će vodeći model pametnog telefona, LG G3, imati važnu ulogu na našim snimanjima. Zahvaljujući kameri od 13 megapiksela sa optičkom stabilizacijom i laserskim autofokusom, LG G3 će nam poslužiti da napravimo odlične selfije sa poznatim ličnostima, ali i za video snimke.

Ovaj model krase i vrhunske tehničke karakteristike poput vizuelno fantastičnog ekrana veličine 5,5 inča u QuadHD rezoluciji, te baterije od 3000 mAh za garantovano dug rad, a možete ga pronaći i u ponudi kompanije m:tel.

Druga sezona show-a predstavlja umjetnike iz BiH i regiona, ali i kreativne i originalne mlade ljude sa zanimljivim talentima i vještinama, koji će vas inspirisati. Donosimo nove i zabavne zadatke i izazove za Dijanu, ali i za goste koji će vas zabaviti i nasmijati. Naravno i dalje vas inspirišemo da svakodnevno radite na sebi i primjenjujete zdrave stilove života, a u tome će vam pomoći Bojana Blažević, NLP ekspertica i Saša Kecman, kondicioni trener.

IMG_9794

Novi segment u drugoj sezoni je Good Food by Kornelia Vidović, koja će vam predstaviti brze, jednostavne i zdrave recepte, ali i pokazati da zdravo može biti i ukusno.

Show pratite svakog petka u premijernom terminu od 22 na Alternativnoj televiziji, dok je reprizni termin nedjeljom u 18 sati.  Ukoliko propustite neku od epizoda, potražite omiljeni Show u Mtel Open Videoteci ili na Youtube kanalu Play Team-a. Show se emituje i na Hayat PLUS kanalu, nedjeljom u 22.50h i Hayat MUSIC, svake srijede u 23.15h (repriza subotom u 14h).

[youtube GcRoA0kJTxk]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.