Rješenje za vaše efikasno poslovanje: M:tel TOTAL DATA

by | 27 Juna, 2013

U slučaju da u preduzeću imate potrebuza brzim prenosom podataka, posredstvom mobilne mreže, između svojih udaljenjih filijala preporuka je – ne propustite promotivne pogodnosti m:tel TOTAL DATA usluge u periodu do 31. jula 2013. godine.

U poslovnom svijetu, usluga prenosa podataka važan je segment planiranja i realizacije dijela radnih procesa koji zavise od obima prenesenih informacija.

TOTAL DATA usluga omogućava povećanje produktivnosti zaposlenih na terenu i efikasnosti poslovanja, kroz automatizaciju procesa razmjene podataka između velikog broja uređaja preko mobilne mreže. Uz promotivnu ponudu, korisnici tarifnih modela Total Data L i Total Data XL, od sada imaju mogućnost neograničenog prenosa podataka i nižu mjesečnu pretplatu.

Ukoliko ste prepoznali i definisali svoju potrebu za ovom vrstom usluge, najprije je potrebno sagledati je kroz, ponudom definisane performanse brzine i količine prenesenih podataka, a potom prema broju korisnika odrediti kategoriju u okviru odabranog tarifnog modela.

Osnovne prednosti usluge su jedinstven APN sa opsegom IP adresa za terminale, dodjeljivanje privatnih statičkih IP adresa terminalima, tehnička podrška i lakša kontrola troškova.

U m:tel ponudi su tri TOTAL DATA tarifna modela M, L i XL, s osnovnom razlikom u kategorijama premabroju aktivnih SIM kartica, raspoloživim bonusom za prenos podataka i maksimalnom brzinom prenosa, a shodno tome i iznosom mjesečne pretplate po SIM kartici, te pravom na popust od 10% do 15%.

Korisnici tarifnog modela TOTAL DATA-M sada dobijaju više od tri puta nižu cijenu za prenos podataka, sniženu cijenu mjesečne pretplata za kategorije do 50 SIM kartica, te povećanu količinu podataka uključenih u mjesečnu pretplatu za korisnike tarifnog modela koji pripadaju kategorijama sa preko 100 SIM kartica, sa dosadašnjih 20 MB na 30 MB.
Bonus od 100 MB uključenih u mjesečnu pretplatu imaju korisnici tarifnog modela TOTAL DATA – L, bez razlike da li je riječ o kategoriji sa brojem do 50 ili do100 SIM kartica i cjenom mjsečne pretplate od 10 KM, odnosno 8 KM po SIM kartici. Bonus za prenos podataka predstavlja količinu podataka uz maksimalnu brzinu prenosa do 3,6 Mb/s. Nakon iskorišćenog bonusa maksimalna brzina prenosa se smanjuje na 64 Kb/s i ne naplaćuje se dodatno. Cijena prenesenih podataka i količine podataka uključena u mjesečnu pretplatu primjenjuje se u m:tel mreži. Minimalna ciijena tarifirane sesije iznosi 0,001 KM.

Korisnicima tarifnog modela TOTAL DATA – XL pružena je mogućnost izbora visine mjesečne pretplate po SIM kartici u iznosima od 15 KM, 25 KM i 30 KM, koje uključuju bonuse od 1GB, 5GB i 10 GB. Bonus pri tom, predstavlja količinu podataka sa maksimalnom brzinom prenosa do 7,2Mb/s, koja se nakon iskorišćenog bonusa smanjuje na 128Kb/s, bez dodatne naplate.

U ponudi je i tarifni dodatak od 250 MB, po ciijeni od 10 KM, koji je predviđen za krisnike koj nakon iskorišćenog bonusa, odnosno predviđene količine saobraćaja koji definišu tarifni modeli M, L, XL žele i dalje imati brzine zagarantovane odabranim tarifnim modelom.

U m:telu napominju da se neograničen prenos podataka može koristiti samo u m:tel mreži dok se saobraćaj ostvaren u romingu naplaćuje u skladu sa cijenom prenesenih podataka u romingu za postpid korisnike.
Podsjećamo da je usluga prenosa podataka u romingu za korisnike TOTAL DATA usluge inicijalno isključena i omogućava se samo uz pismeni zahtjev korisnika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.