Categories Kada, gdje, s kim…

S daškom umjetnosti: Zimski praznici u Termama Tuhelj

Zimski praznici, aktivni i zanimljivi s daškom umjetnosti. Tako bi se mogli opisati praznici koje Terme Tuhelj pripremaju za početak januara.

Terme Tuhelj

ALL INCLUSIVE LIGHT PAKET

Već dobro znan All inclusive light paket biće aktualan i ovih zimskih praznika gdje vam Terme Tuhelj poklanjaju GRATIS boravak za 2 djece.

Osim bogate animacije koju pripremaju, moći ćete uživati u neograničenom kupanju u termalnoj vodi, bogatom samoposlužnom doručaku, laganom ručaku uz ponudu vitalnih jela, večeri sa širokim izborom zagorskih i nacionalnih specijaliteta te posebno pripremljenim jelima na show cooking-u.

Uz ručak i večeru očekuje vas i neograničeno piće, a da biste se u potpunosti opustili, paketu su dodali i korištenje Svijeta sauna.

Art and Spa škola za djecu

ART&SPA ŠKOLA ZA DJECU

Ovogodišnji zimski praznici imaće posebnu Art&Spa notu. Art&Spa Kids škola sadrži poseban edukativno-zabavni program u trajanju od četiri dana u kojem će djeca saznati više o umjetnosti te učestvovati u raznim radionicama. Osim u art radionicama, vaši mališani družiće se s poznatim umjetnicima kao što je glumica Marija Borić, pjevačica Natali Dizdar, pjevač i radio voditelj Saša Lozar te plesna grupa Atomic dance factory koji će s njima prodjeliti svoja iskustva.

Uz ART radionice, u Termama Tuhelj pripremaju i posebne SPA radionice gdje će djeca naučiti više o zdravom načinu ishrane, vježbama koje mogu vježbati kod kuće zajedno s roditeljima pa sve do učenju o pozitivnim efektima saunanja.

Art&Spa škola održavat će se u dva termina od 3. do 6. januara 2018. kao i od 10. do 13. januara  2018. te je besplatana za sve polaznike.

Uživanje u novom toboganu

UŽIVANJE U NOVOM TOBOGANU

Black hole, novi tobogan u zatvorenom dijelu Vodenog planeta, biće zasigurno veliko iznenađenje za vaše mališane koji će uživati u spustu na novom 55 metara dugom adrenalinskom toboganu. Novi tobogan savršeno je upotpunio ostale vodene atrakcije na popularnim bazenima.

Zimski praznici ove godine biće prava avantura za cijelu porodicu.

TEKST I FOTO: PROMO

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *