S Merkur osiguranjem na besplatnu maturantsku ekskurziju!

by | 4 Aprila, 2018

Merkur BH osiguranje već drugu godinu realizuje društveno odgovorni projekat “U zdravoj školi zdrava djeca”. Druga sezona projekta donosi mega zabavno takmičenje “Igre bez granica” u kojima kroz zabavu, igru i smijeh te ponešto sportske spretnosti i sreće tri pobjednička razreda mogu da osvoje besplatnu maturantsku ekskurziju koju dodjeljuje Merkur BH osiguranje.

“Jako smo ponosni što se projekat koji je u prošloj godini donio tako mnogo pozitivnih promjena u osnovnim školama širom BiH nastavlja. I ove godine, na zabavan, edukativan, ali i praktičan način, želimo približiti teme koje su od izuzetnog značaja za zdravlje, kvalitet života i buduće odrastanje djece. Stoga, pozivamo sve osnovne škole, roditelje i djecu da prijave učešće u projektu, a mi obećavamo dobru zabavu, vrijedne nagrade i trenutke za pamćenje”, kazala je Sabina Mujanović, direktorica Merkur BH osiguranja.

Osnovne škole imaju zadatak da odaberu tim koji će predstavljati školu, a koji čini sedam članova – jedan nastavnik, tri učenika i tri roditelja te se posredstvom prijavnog obrasca prijave na takmičenje “Igre bez granica”. Rok za prijavu je 20. april 2018. godine, na nakon toga u nekoliko bh. gradova biće održana kvalifikaciona takmičenja.

Pobjednički timovi kvalifikacionih takmičenja direktno se plasiraju u finalno takmičenje koje će biti održano u junu 2018. godine u Sarajevu. Tri ukupna pobjednika projekta osvajaju besplatnu ekskurziju za svoj razred.

Pravo na učešće imaju svi razredi osnovnih škola u BiH koji se spremaju na maturantsku ekskurziju.

Prijavni obrazac dostupan je na web stranici Merkur BH osiguranja: www.merkur.ba te FB stranici “U zdravoj školi zdrava djeca”, a nakon popunjavanja, škole isti dostavljaju na mail: [email protected] ili poštom na adresu: Merkur BH osiguranje, Fra Anđela Zvizdovića 1/9A, 71000 Sarajevo.

Draga djeco, roditelji i nastavnici, neka ova školska godina bude puna uzbuđenja i zabave.

Tekst i foto: PR, Priredio: S. Vujanović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.