Categories Kada, gdje, s kim…

Sa Davidoffom u potrazi za savršenim okusom

Davidoff je u potrazi za kombinacijom savršenih okusa priredio nezaboravni događaj “Hunt for the Perfect Taste” na kojem su predstavnici medija mogli uživati u jedinstvenoj atmosferi “4 sobe gospođe Safije”.

Foto: Promo

Gosti su mogli uživati u potrazi za nezaboravnim okusom, a Davidoff je, kao i uvijek, priuštio iskustvo koje je prevazišlo ono svakodnevno i isticalo se daleko iznad prosjeka.

Pokreće ga istinska strast pomoću koje nastaje besprijekoran stil i kvalitet sa dozom dramatičnog trenutka. Ovu istu strast posjeduju oni koji su izvana hladni i smireni, ali iznutra oštri i spremni da reaguju u svakom trenutku. Zbog toga je Davidoff za one koji su konstatno u potrazi za plijenom i ne prihvataju ništa manje od najboljeg.

Priređena je degustacija nekoliko vrsta jela i specijalnih deserta, nakon čega su gosti mogli upotpuniti ugođaj sa odabranom ponudom Davidoffa. Ovo je prvi u nizu događaja u kojima će Davidoff za svoje goste, njegove poznavaoce i uživaoce, pružiti gastronomske užitke sa Davidoffom kao krunom okusa na kraju.

Dio atmosfere pogledajte u galeriji *kliknite na fotografiju za veću rezoluciju!

TEKST: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *