Sajam za djecu i porodicu: Pridružite nam se u igri, zabavi, plesu i pjesmi

by | 9 Juna, 2014

Pozivamo vas da nam se pridružite u igri, zabavi, plesu i pjesmi – u najvećem događaju za djecu i porodicu u regiji – SAJMU ZA DJECU I PORODICU, koji će biti održan 14. i 15. juna, u Sportskoj dvorani Borik. Ova manifestacija održava se prvi put u Banjaluci, i Republici Srpskoj, i organizovana je po uzoru na slične manifestacija koje već cijelu deceniju imaju Beograd i Zagreb.

vizual Sajam za djecu i porodicu

Želimo da pokažemo da Banjaluka može, rame uz rame, promovišući porodične vrijednosti, brigu o djeci, roditeljstvo, kreativnost i sportski duh, da korača zajedno s velikim centrima u regionu. U okviru obilježavanja 15. maja, Međunarodnog Dana porodice – manifestaciju je podržalo Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske, a Sportska dvorana Borik uvrstila je ovaj događaj u zvaničan program obilježavanja svog velikog jubileja – 40 godina postojanja i rada.

Sajam za djecu i porodicu, u svom festivalskom dijelu, ugostiće veliki broj vrtića, škola, udruženja i klubova čiji mališani predstavljaju svoje umjeće i predani rad. Posjetioci, pored toga, mogu uživati u predstavama, koncertima, raznim takmičenjima, edukativnim predavanjima, radionicama. S ciljem socijalizacije djece s nadležnim službama, na Sajmu učestvuju Policija, Dom zdravlja, Vatrogasna služba.

Sajam na jednom mjestu okuplja naše izlagače i to od pozorišta, vrtića, proizvođača hrane za bebe i djecu, odjeće za bebe i djecu, kozmetike za djecu, telekom operatera, banaka, dječije štednje, osiguranja, izdavačkih kuća, knjižara. Jedna široka lepeza promocije potreba za djecu i njihove roditelje, odnosno cijele porodice. Pod sloganom „Budi prijatelj porodice“, želimo da sa poznatim mamama, tatama, bakama, dekama, tetkama… i svim njihovim mališanima, promovišemo inicijativu „Grad Banjaluka – Grad prijatelj djece“. Ulaz za sve posjetioce je besplatan.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.