Samra Menzilović i Zvezdana Stojaković pokrenule YT kanal “S(p)retne žene”

by | 16 Juna, 2020

Da su mediji njihov život to su pokazale kroz dugogodišnji rad na malim TV ekranima. TV voditeljice Zvezdana Stojakovic i Samra Menzilović su dame koje svojim svojim osmjesima unose pozitivnu energiju u naše domove i sa nama dijele pozitivne životne priče svojih sagovornika. 

Kroz svoj medijski angažman one se bave temama kao sto su majčinstvo, kuhanje, ljepota, moda, pa su stoga odlučile da svoja životna iskustva dijele i na Yt kanalu i to na kanalu koji su nazvale S(P)retne žene. 

“Novo digitalno doba donijelo je i neke sjajne platforme koje nam daju mogućnost da radimo ono sto najviše volimo, a to je da pravimo priče sa pozitivnim stavovima, a to je ono što nam je u vremenu u kojem živimo itekako potrebno. Pozitivne, optimistične, zabavne i ono najbitnije dobronamjerne S(R)retne žene je projekat koji će zasigurno ostavit lijep Feedback na sve one koji se odluče sa nama upustiti u ovu pustolovinu”, kaže Samra.

Zvezdana i Samra su za naš portal takođe izjavile kako su jedva čekale da  pokrenu ovaj projekat i da sa nestrpljenjem očekuju prve reakcije na njihove video priloge. Prvi pozdravni video je već na kanalu, a one su bile vrijedne i obradile par ženskih tema za koje su smatrale da će interesirati žensku publiku. Naravno biće tu i onih tema kao što su recimo mijenjanje gume na automobilu, kako se snalazimo u muškom svijetu jer, kako kažu, naše sagovrnice ipak smo mi one žene koje spadaju u snalažljive spretne žene.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.