Sarajevo Film Festival: Plazma filmski pozdrav

by | 19 Augusta, 2016

Brend Plazma je srebrni sponzor prestižnog Sarajevo Film Festivala koji se tradicionalno održava već 22 godine. Tom prilikom na Festivalskom Trgu organizovan je Doručak Powered by Plazma na kojem su prijatelji, predstavnici medija i gosti festivala mogli da uživaju u divnim Plazma poslasticama koje je specijalno za ovu priliku pripremao jedan od najpoznatijih bosanskih kuhara Nihad Mameledžija.

Y80A9114

Gosti su imali priliku da svoj dan započnu uz dobru energiju i raspoloženje, ali i da uživaju u dobro poznatim ukusima nezamjenljivog Plazma keksa.

Y80A9184

Pored predstavnika kompanije Bambi, događaju je prisustvovala i poznata glumica Aida Bukva, koja nije krila zadovoljstvo što je dio ovakve kulturne manifestacije.

Y80A9199

Prisutnim gostima obratili su se predstavnici kompanije Bambi, PR menadžer Nemanja Brković i brend menadžerka Marija Rakić, koji su istakli da su sretni što je kompanija Bambi podržala manifestaciju i što mogu da doprinesu unapređenju kulture i filmske umjetnosti u Sarajevu, ali i čitavom regionu.

Y80A9280

Izvor: PR

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.