Categories Kada, gdje, s kim…, PROMO

Sarajevski kiseljak i Warner Bros. potpisali ugovor o saradnji

Sarajevski kiseljak je potpisao ugovor o saradnji s poznatom produkcijskom kućom Warner Bros. Consumer Products division. Početak saradnje znači nova prijatna iznenađenja za sve ljubitelje brendova koji dolaze iz Sarajevskog kiseljaka i filmskih hitova Warner Bros-a.

Ovo je značajan korak za jednu bh. kompaniju koja je od strane studija prepoznata za regionalnog partnera.

 

Direktor Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja Sarajevskog kiseljaka, Davor Čičić, je ovom prilikom izjavio: “Izuzetno smo ponosni što smo s Warner Bros. Consumer Products, jednim od najstarijih i najvećih Hollywoodskih studija potpisali ugovor i ostvarili saradnju. Drago nam je što je jedna svjetski renomirana kuća prepoznala kvalitet našeg proizvoda i odlučila se za regionalnu suradnju sa Sky Colom, našim poznatim i etabliranim bh. brendom. Sigurni smo da će ova saradnja biti uspješna i da će doprinijeti našem zajedničkom cilju i nastupu na tržištima regiona.”

U narednom periodu će, kao rezultat udruživanja snaga ove dvije kompanije, kupci uživati u novoj limitiranoj ediciji Sky Cole, čiju će etiketu krasiti popularni superjunaci Justice League.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *