Sjajnim receptima i pejzažima Vjeko Kramer nas uvodi u jesen

by | 20 Septembra, 2018

Najpoznatiji bh. kuhar Vjeko Kramer u svojim emisijama ove sedmice donosi boje i mirise nadolazeće jeseni. U petak u emisiji “Domaće je domaće” posjetio je Prokoško jezero, dok će u “Loncima i poklopcima” pokazati sjajne jesenje recepte.

Detalj iz emisije snimljene na Prokoškom jezeru!

Ovog petka u 16.55 sati ekipa emisije “Domaće je domaće” vodi vas na obronke veličanstvene Vranice, gdje se smjestilo prelijepo Prokoško jezero. Emisiju počinjemo u predivnom gradiću Fojnici, poznatom po termalnim izvorima još iz rimskog doba, gdje su postavljene i prve cijevi centralnog grijanja u istoriji. Priču o Fojnici nije moguće zamisliti bez Franjevačkog samostana koji vijekovima čuva ovaj grad, pa će vas Vjeko upoznati i s njegovim bogatim muzejom i crkvom.

Na jesenjem meniju – ukusna salata!

Na prvi dan jeseni 2018. godine, pogledajte vaš omiljeni kulinarski show “Lonci i poklopci”. Glavni začin u tematskoj emisiji biće neodoljivi okusi i boje jeseni. Za vas ćemo pripremiti jesenske kiflice, savijaču od krušaka, krem juhu od mrkve i salatu od jesenjih plodova. Gledamo se u nedjelju u 12:30 na OBN televiziji.

Foto: OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.