Categories Kada, gdje, s kim…

SPA raj za klince i klinceze

Vratili ste se s porodičnog odmora mrtvi umorni. Non-stop briga oko obroka, loše vrijeme, manjak sadržaja. Odlazak na kupanje tražio je organizaciju tipa osrednjeg eventa – od količine rekvizita koje ste svakoga dana spremali i raspremali još imate migrenu. A vaši klinci su, uz sve vaše napore, doslovno umirali od dosade i odmor proveli uz tablete, mobitele i YouTube.

Foto: Promo

Očito da još niste otkrili porodičnu ponudu Termi Tuhelj!

Od sjajne animacije i stručnjaka s kojima će vaši klinci uživati u igri i učenju; čarobnog Vodenog planeta s ljekovitom termalnom vodom, valova, gejzira, slapova, podvodnih masaža, vodene rijeke i tobogana; dječjeg restorana i porodičnih soba prilagođenih odmoru s djecom, pa sve do jedinstvenih porodičnih wellness programa u SPAeVITA centru i porodičnog sauniranja u Svijetu sauna – Terme Tuhelj idealne su za odmor cijele porodice.

Foto: Promo

SPAeVITA centar njege i ljepote i te kako je poznat po jedinstvenim ekskluzivnim Art&Spa tretmanima koji stvaraju posebne doživljaje kako bi udovoljili potrebama i žena i muškaraca i parova, ali, ne manje važno, i potrebama – najmlađih gostiju!

Foto: Promo

Svijet sauna subotom i ponedjeljkom prijepodne rezervisani su za porodice – povedite vaše mališane i uživajte u toploti i opuštanju. Važno je napomenuti kako su u tom vremenu saune zatvorene za ostale goste.

Foto: Promo

Nakon plivanja i vodenih igrica, jacuzzija i saune – idealno je vrijeme za masažu! Za malene, naravno! Tuhi blatna masaža, Tuhi čokoladna masaža, Teenage dream masaža – super zvuči, zar ne? I to za bebice, malu djecu, tinejdžere – masaže i spa tretmani prilagođeni su svim uzrastima.

Foto: Promo

Posebne masaže leđa, ruku i nogu najbolje su za djecu od pet do 12 godina koja će uživati u laganim pokretima ruku masera, opustiti im mišiće i zabaviti ih.

Djevojčice već od malih nogu pokazuju interes za beauty rituale, pogotovo lakiranje noktića… pa zašto im taj doživljaj ne biste učinili još većim? Posebna njega za najmlađe uključuje manikir ili pedikir s trendy lakiranjem noktiju.

Foto: Promo
Foto: Promo

Dobrodošli u čarobni Tuhi svijet i nemoj propustiti eskluzivnu ponudu gdje vam Terme Tuhelj u paketu Spa opuštanje poklanjaju 25% popusta te gratis boravak za 2 djece.

Foto: Promo

TEKST I FOTO: PROMO

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *