Sport Life organizovao testiranje adidas Cold Blooded kolekcije i takmičenje u fudbalskim vještinama

by | 28 Februara, 2018

Sport Life, u saradnji sa adidasom, organizovao je spektakularni fudbalski događaj u Domu mladih na Skenderiji. Tom prilikom predstavljena su četiri nova modela iz najnovije adidas Cold Blooded kolekcije kopački.

Svi zainteresovani imali su priliku da testiraju nove modele kopački, uvjere se u njihove poboljšane preformanse i u duelima odmjere svoje fudbalske vještine na improvizovanom fudbalskom terenu.

Da je interesovanje za sam događaj bilo veliko govori činjenica da je bilo čak 150 prijavljenih učesnika koji su pokazali prije svega izvanredan takmičarski duh i veliku ljubav prema fudbalu.

Dodatnom uzbuđenju je doprinijela i digital fudbalska igrica u kojoj su naročito uživali mlađi posjetioci ovog događaja, a ništa manje nisu bili posjećeni ni korner za fotografisanje i korner sa izloženim modelima iz adidas Cold Blooded kolekcije: Copa, Predator i X, gdje su svi posjetioci mogli da saznaju više o tehnologiji izrade i prednostima novih modela adidas kopački.

Ovoj spektakularni fudbalski događaj dodatno su upotpunili i specijalni gosti: fudbaler Ajdin Mujagić i mostarski virtuoz sa loptom Samir Salčin.

Sport Life i adidas su uspjeli da animiraju sarajevsku fudbalsku publiku i pokažu zašto će neki od najpoznatijih svijetskih, kao i domaćih, fudbalera i ove sezone nositi upravo adidas opremu za fudbal.

Tekst i foto: Promo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.