Svečano otvaranje izložbeno-prodajnog salona “Deesen”

by | 27 Septembra, 2013

Deseen d.o.o. bosanskohercegovački idejni je projekat koji u okrilju svog imena okuplja tri velika branda svjetskog ranga u oblasti dekoracije zidnih površina. Najpoznatiji brendovi iz Italije, Belgije i Turske svojim će prepoznatljivim te prestižnim asortimanom zasigurno privući pažnju bh javnosti.

ZV262150

Po prvi put, samo u BiH, na jednom mjestu klijenti mogu odabrati najbolje za svoje domove ili poslovne prostore: trenutni hit u svijetu – luksuzne zidove od kože predstavlja brend Studio art, koji dolazi iz najbogatije talijanske pokrajine Veneto; savršeno dizajnirane kamene obloge koje se izvoze u 50 zemalja svijeta, poznatog turskog proizvođača Pietra Kaikos, te originalni i vrlo traženi zid od cigle simbolizira vrhunac belgijskog kvaliteta, ispred Vandersanden Grupe.

Deseen je nastao iz prijeke potrebe za prevazilaženjem ukorijenjenih standarda, te tendencije ka inovativnosti u oblasti uređivanja zidnih površina. Trendovski reljefni oblici ukombinirani sa starim, dobrim, prirodnim materijalima, kamenom, ciglom i kožom savršen su spoj za svaki dom.

„Kreirati novu dimenziju ambijenta sa stilom“ osnovna je filozofija firme, visoka kvaliteta proizvoda i usluga prilagođenih individualnim zahtjevima svakog klijenta glavna je nit vodilja.

Koncept Deseen Showrooma osmišljen je tako da klijentima ponudi potpuni osjećaj ugodnosti i slobode da dođu, pogledaju materijale i konsultuju se u vezi sa izborom. Na usluzi je osoblje koje po potrebi izlazi na teren i pomaže klijentima pri utvrđivanju neophodne kvadrature, te daje savjete u vezi predmetnih materijala. Također su moguće i izrade 3D projekata, shodno željama. U samom salonu, klijentima je na raspolaganju i mini bar kako bi upotpunio osjećaj opuštene i ugodne atmosfere.

Otvaranje ekskluzivno uređenog izložbeno – prodajnog salona Deseen zakazano je u četvrtak, 26. septembra sa početkom u 19.30 sati, na adresi Kolodvorska 3B.

Pridružite nam se na koktelu dobrodošlice i razgledanju showrooma, te ugodnoj atmosferi koju će dodatno uljepšati zvuci iskusnog saksofoniste u pratnji DJ-a, stvarajući neponovljivi zvuk deep, funky house muzike.
Više informacija na službenoj web stranici kompanije www.deseen.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.