Tony Cetinski u Banjaluci: Od 16. maja cijena ulaznice 15 KM

by | 14 Maja, 2013

Tony Cetinski uskoro stiže u Banjaluku, a od sutra, 15. maja, završava se prodaja promotivnih ulaznica po cijeni od 10 KM i počinje prodaja ulaznica po cijeni od 15 KM, a cijena ulaznica na dan koncerta će iznositi 20 KM.

Ulaznice se mogu kupiti u Banjaluci na sljedećim prodajnim mjestima:

  • Turistička Agencija „MG travel“
  • Trg Krajine ispred R.K. „Boska“
  • Muzički paviljon „Petar Kočić“

Pored navedenih prodajnih mjesta ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti u kompletnoj prodajnoj mreži www.kupikartu.ba

Zbog ograničenog kapaciteta ljetne scene Tvrđave Kastel broj ulaznica za ovaj koncert je ograničen.

Publika u Banjaluci uživaće u starim i novim pjesmama, kao što se već desilo u Trebinju. Tony će premijerno otpjevati nove pjesme s aktuelnog albuma i koje publika još nije imala prilike čuti u živo, “Opet si pobijedila“ po kojoj turneja i nosi ime, ali i pjesme „Zbogom odlazim„, „ Jednom u životu“, Kao da je sudbina htjela“, „Kriv“. Osim novih pjesama pjevat će nam Tony i ultimativne hitove koje svi znamo iz dugogodišnje karijere.

Povodom banjalučkog koncerta Toni nam poručuje: „Još uvijek pamtim banjalučki koncert u Dvorani Borik 2011. godine, atmosfera i publika su bili fantastični. Radujem se novom koncertu u Tvrđavi Kastel na kom ću s vama podijeliti nove pjesme i razmjeniti energiju i dobre vibracije. Obećavam da ćemo ja, bend i kompletna ekipa koja radi na organizaciji ovog koncerta dati sve najbolje od sebe, puno pozitivne energije i dobre muzike da bi ovaj koncert svima bio nezaboravan doživljaj.“

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.