Trčimo svi za Sigurnu kuću

by | 7 Septembra, 2016

U okviru tradicionalne utrke “Djevojke na trčanju” ove godine u organizaciji Cinema City Multipleks Sarajevo i projekta Ladies Night powered by Ljepota&Zdravlje, zajedno sa kompanijom Tosama BiH, jedna od trka biće posvećena i prikupljanju sredstava za podršku u radu Sigurne kuće (Fondacije lokalne demokratije), pod sloganom: “Znam da postoji Sigurna kuća!“

14053960_1790251641258781_4072380637173767483_n

 

Projekat je osmišljen da trčanjem skrenemo pažnju na postojanje Sigurnih kuća u BIH kao i problem nasilja nad ženama svih dobnih skupina. Ukoliko želite da date podršku, možete učestvovati u  trci „Djevojke na trčanju“, te kupovinom i noseći majicu u vrijednosti od 10 KM, dati svoj doprinos u promociji SOS telefona. Također, ukoliko želite da pomognete isključivo financijski, možete to uraditi i kupovinom vaučera u istoj vrijednosti.(Registracija za trku „Djevojke na trčanju“ se plaća posebno i iznosi 7 BAM ).

Ovo je primjer kvalitetne saradnje u promicanju pozitivnih vrijednosti zdravog života i sporta usmjeren na pomoći najugroženijima. Svi zainteresovani, mogu majice ili vaučere kupiti sat vremena prije i poslije trke, kao i direktno u Cinema City Multipleks (Maršala Tita 26) kao i u Fondaciji lokalne demokratije (Radićeva 11).

majica ladies

Trka je zakazana za nedjelju 11. septembra u 10.00 sati ispred Hotela Bristol. Pozivamo vas da učestvujete u promociji sporta, zdravog načina života, ali i humanosti. Ovom prilikom smo za jednu čitateljicu pripremili i prigodan poklon – majicu za utrku, a sve što trebate jeste da nam u komentar ispod teksta odgovorite na pitanje: Zašto biste baš vi trebali dobiti ovu majicu?. Dobitnicu izvlačimo u petak. Sretno i čekamo vas na startnoj poziciji!

Više informacija možete pronaći na faceboom stranici Cinema City Ladies night: https://www.facebook.com/ladiesnightcinemacity/

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.