Treći regionalni susret “Žene u biznisu 2013”

by | 26 Novembra, 2013

Regionalna konferencija “Žene u biznisu” održat će se ove godine 5. prosinca u Hypo centru u Zagrebu, u organizaciji Lidera i EBRD-a kao partnera, a uz zanimljive panele i razgovore s uspješnim ženama bit će predstavljena i Lidrova lista 300 najmoćnijih žena.

Woman in Business V1

Tradicionalni treći susret “Žena u biznisu” okupit će vlasnice, direktorice i menadžerice kompanija u regiji čije će iskustvo i pogledi na biznis pokazati da su nepravedno zapostavljene na visokim položajima u većini kompanija. O tome kako su postale uspješne u svojem poslu, kako su savladavale prepreke i koji savjeti su im bili od najveće pomoći u razgovorima jedan na jedan otkrit će doktorica Nela Sršen, Selma Prodanović, CEO Brainsworka iz Beča, te Sanja Popović-Pantić, predsjednica Udruženja poslovnih žena Srbije.

Zanimljiva su dva okrugla stola koje će se pozabaviti nekim od vječnih pitanja koja muče poslovne žene. Panel nosi naziv “Žena je ženi…” i na njemu će se govoriti o često spominjanom problemu da žene nisu potpora drugim ženama u poslovnom svijetu, već često upravo suprotno. O svojim iskustvima govorit će odvjetnica Natalija Lacmanović, spisateljica Jelena Veljača, vlasnica izdavačke kuće Maja Enis, Dubravka Vrgoč iz Zagrebačkog kazališta mladih, te jedini muškarac u društvu dama Dren Žekić. Pokušat će otkriti jesu li stvarno žene same sebi najveće neprijateljice ili je to samo mit.

Također drugi okrugli stol o ženama i inovacijama pobudit će zanimanje prisutnih jer na njemu sudjeluju neke od najuspješnijih žena u hrvatskom biznisu. O svojim inovacijama govorit će Ana Burica i Josipa Majić, a o tome kako ženski pogled djeluje na poslovne odluke i inovacije, svoje viđenje dat će Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Ericsson Nikole Tesle i Malin Elisabeth Holmberg, predsjednica Uprave Tele 2.

Vida Demarin iz poliklinike Aviva iznijet će svoje mišljenje o ženama i inovacijama, a pogled s muške strane u tom segmentu i kako se žene snalaze u njemu dat će Saša Cvetojević, poslovni anđeo. Konferenciju koja počinje u 10 sati otvorit će Mirjana Krizmanić s predavanjem na temu kako preskočiti prepreke. No, ono što je najbitnije su druženja uz kavu i ručak kada će se moći razmijeniti mišljenja i ideje poslovnih žena međusobno na jednom od rijetkih susreta koji je posvećen samo njima.

Više informacija o konferenciji možete pronaći OVDJE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.