U banjalučkom kafeu “Žiža” gostuje kantautorica Sara Renar

by | 22 Maja, 2018

Sara Renar je nagrađivana zagrebačka kantautorica i pripada grupi najpriznatijih muzičkih imena nove generacije u regionu. Ona dolazi u Banjaluku, u kafe “Žiža” gdje nastupa u četvrtak, 24. maja od 21 sat do ponoći!

Sara iza sebe ima četiri studijska izdanja. Album “Djeca” je 2014. godine nominovan za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP “Jesen” Sara nominovana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji vokalne izvedbe. “Tišina” iz 2016. je za istu nagradu nominovana za album godine i najbolji alternativni album, a isti album je zaslužio nominaciju za IMPALA evropski album godine. Posljednji live album “Gdje povlačiš crtu” odjeknuo je u svim medijima, a prema svim kritikama je revolucionarni i svjetski materijal koji zaslužuje posebnu pažnju.

U posljednje tri godine Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa širom Evrope i regiona. Sara krajem maja ponovo kreće na turneju, a startuje je je baš u Banjaluci.

Ulaznice koštaju pet KM.

Tekst i foto: Promo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.