U susret “Moondance” festivalu: Techno legende na trogirskoj tvrđavi

by | 3 Augusta, 2017

Ovogodišnje, peto izdanje “Moondance” festivala techno muzike biće održano na Kuli Kamerlengo u periodu od 10. do 12. avgusta u Trogiru. Prošlim izdanjima “Moondance” se nametnuo publici egzotičnom lokacijom i pažljivo biranim izvođačima, razglasom i najboljom publikom. Techno postava koja će svoju muziku izvoditi pod mjesečinom u trogirskoj tvrđavi i nadaleko poznatim afterpartijama na trogirskim plažama i ove je godine takođe pažljivo birana kao i na dosadašnjim izdanjima.

Peto jubilarno izdanje, između ostalog, donosi saradnju s kultnim berlinskim klubom “Tresor u noći” pod nazivom “Moondance meets Tresor”. Zahvaljujući saradnji sa čuvenim klubom u Trogir dolaze: Robert Hood, detroitski veteran čiji je zvuk uticao na brojne underground techno umjetnike, DJ Deep, osnivač “Deeply Rooted” i “House music Records” iz Pariza, te jedan od najzanimljivijih autora lo-fi housea.

Posjetioce će zabavljati i Handmade, rezident kluba “Tresor”, te “The analogue cops”, Italijani i Oscar Mulero, techno legenda iz Pariza. Među hedlajnerima su i Ben Sims, Jonas Kopp i Psyk.

(Foto i tekst: nezavisne.com)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.