Vi ste dio našeg slavlja: “Ljepota&Zdravlje” obilježava deceniju od izlaska prvog broja!

by | 9 Februara, 2018

Deset godina od izlaska prvog broja Ljepote&Zdravlja, značajan jubilej našeg magazina, proslavili smo juče s našim čiteteljicama i čitateljima u Banjaluci.

Domaćin druženja bio je Restoran “Zen” u čijem ugodnom ambijentu smo probali zdrave i ukusne poslastice te ćaskali o našem i vašem omiljenom mjesečnom štivu.

Čitateljice su nam uputile čestite i brojne komplimente za sve što smo uradili u protekloj deceniji, povjerile nam koje su im omiljene rubrike, šta preskaču, a na koje teme se uvijek vraćaju. Opušten i konstruktivan razgovor rezultirao je i novom idejom tj. rubrikom koju ćete upoznati već u martovskom broju.

Bila je ovo idealna prilika da na licu mjesta, uživo čujemo šta ih interesuje, kako doživljavaju svoj omiljeni magazin i zbog čega ga kupuju.

“Obožavam vaše naslovne strane. Uvijek me privuku atraktivne fotografije, boje, naslovi… Zato uvijek biram vas”, rekla je jedna od naših dragih gošći.

Druga se nadovezala riječima da je “Ljepota&Zdravlje” magazin po mjeri najšire čitalačke publike.

“Zaista ima za svakog ponešto, teme su lijepo obrađene, oslobođene težine i ‘crnila’. Toga je i previše danas. Kad hoću da se opustim, informišem i provedem ugodne trenutke LJ&Z je obavezno štivo. Čestitam vam jubilej i želim još dugo godina uspješnog rada”, dodala je ona.

Jelena Joksimović, glavna i odgovorna urednica “Ljepote&Zdravlja” kazala je da “na kraju dana i decenije zna da radi posao koji voli” i zahvalila na lijepim riječima i čestitkama koje su stizale sa svih strana.

“Dok god je lijepih trenutaka poput ovog druženja s vama, biću puna entuzijazma. Zbog vas danas i zbog svakodnevne interakcije s čitateljicama sav trud vrijedi i kad je teško. Srećom, to su rijetki trenuci”, kazala je ona.

Za uspomenu i sjećanje na ovo lijepo druženje potrudili su se naši partneri Avon i Plantago čajevi koji su pripremili poklone za naše gošće.

Sljedeće druženje zakazujemo za 21. februar u Sarajevu! O detaljima i lokaciji informisaćemo vas naknadno, zato pratite ljepotaizdravlje.ba, našu Facebook i Instagram stranicu!

Fotografije: Zlatko Popović

Tekst: S. Vujanović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.