Vodimo vas u kino: Poklanjamo vam Cinema City VIP ulaznice za film po vašoj želji!

by | 4 Aprila, 2018

Cinema City Sarajevo i Ljepota&Zdravlje ponovo će dvije čitateljice/čitatelja nagraditi VIP ulaznicama za uživanje u filmu po vašem izboru i u terminu koji vama odgovara… O detaljima igre na kraju teksta, a sada vas upoznajemo s novim filmovima koji su od sutra (5. april) do 11. aprila na repertoaru jednog od najboljih multiplexa u Bosni i Hercegovini – Cinema City Sarajevo

Možda se među sljedećim naslovima krije film koji želite da pogledate…

UKRADENA PRINCEZA *sinhronizovano

Originalni naslov: The Stolen Princess
Reditelj: Oleh Malamuzh
Glasovi: Hrvoje Klobučar, Ana-Marija Percaić, Ivan Đuričić…
Žanr: animacija, komedija
Trajanje: 91 min

Sinopsis: Ruslan, izgubljeni umjetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Chernomor ukrade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije…

SVAKOGA DANA *zasnovano na besteseleru New York Timesa

Originalni naslov: Every day
Reditelj: Michael Sucsy
Uloge: Angourie Rice, Justice Smith, Debby Ryan…
Žanr: Romantična drama
Trajanje: 97 min

Sinopsis: Šesnaestogodišnjak po imenu A, koji se svakog dana budi u tijelu nekog drugog vršnjaka (bez obzira na pol i rasu), pridržava se strogih pravila po kojima živi – nikad se ne vezuj za druge ljude! Trudi se ostati neprimijećen! Ne miješaj se!… I tako sve dok ne upozna djevojku Rhiannon. Tada po prvi put u životu osjeti ljubav, prvi put žudi za drugim bićem, prvi put pronalazi nekoga s kim želi da bude – dan za danom, svakoga dana. Ali, može li mu Rhiannon uzvratiti ljubav?

Kako do poklona?

Da biste osvojili jedan od dva VIP vaučera za uživanje u Cinema Cityju potrebno je da lajkujete ovu objavu na facebooku, a u komentaru napišete ime osobe koju želite da vodite u bioskop. Takođe, podijelite ovu objavu na vašem zidu! Dobinike/ce proglasićemo u ponedjeljak u  10 sati metodom slučajnog izbora!
NAPOMENA! Vaš VIP vaučer važi isključivo na vaše ime sedam dana i u tom roku mora da bude iskorišten. Nakon što proglasimo pobjednike/ce, vaša imena biće javljena ljubaznom osoblju Cinema Cityja, a vi ćete vaše vaučere moći da preuzmete na blagajni! 
Sretno svima! 

Priredio: S. Vujanović Foto: Cinema City

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.