Vrijeme je za romantični odmor: Zaljubite se u Termama Tuhelj!

by | 29 Januara, 2018

Hedonistički užici i orijentalni tretmani, bajkoviti pejzaži, blagotvorne kupke – vrijeme je za romantični odmor i vrhunski spa doživljaj u Termama Tuhelj!

Romantični bijeg u Terme Tuhelj…

Nepopravljivi ste romantičar, volite se opuštati u wellnessu ili aktivno provoditi vrijeme, pomalo ste gurman i treba vam odmor? Hrvatsko zagorje definitivno je vaša odredište. Ovaj bajkovit kraj prekrasnih pejzaža, atraktivnih dvoraca i bogatog kulturnog naslijeđa može postati vaša zimska oaza bez obzira dolazite li sami, u dvoje, u društvu prijateljica ili s porodicom!

… opustite se i uživajte!

U Termama Tuhelj u središtu Zagorja odmor poprima potpuno novu dimenziju. Romantična masaža za nju i njega s aromatičnim uljima, kupanje u bazenu s termalnom vodom na Vodenom planetu, opuštanje u najvećem Svijetu sauna, tretmani ljepote u SPAeVita centru i gurmanski raj u baroknom Dvorcu Mihanović pružit će vam sve što tražite i napuniti vas pozitivnom energijom. Restoran Dvorac Mihanović priprema i posebnu večeru povodom mjeseca ljubavi koja će se održati 14.2 i 17.2. s početkom u 19 sati uz posebne romantične specijalitete.

Gastronomske delicije za najzahtjevnija nepca!

Terme Tuhelj pripremile su i odlične zimske pakete koji će vam omogućiti da se opustite i obnovite izgubljenu energiju nakon blagdana ili da se razmazite sa svojom voljenom osobom. Spa opuštanje uz 25% popusta biće idealan paket za zimske dane, a Samo za nas dvoje paket pokazat će vam da i Valentinovo može biti baš svaki dan.

Specijalni paketi za uživanje po vašoj mjeri…

I zima može biti čarobna, zar ne?!

Više na www.terme-tuhelj.hr

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.