Categories Kada, gdje, s kim…, PROMO

Zavirite u moderno opremljeni enterijer novootvorenog Alma Ras butika

U modernom ruhu, napravljenom po posljednjim svjetskim trendovima, svečanom ceremonijom otvoren je još jedan Alma Ras butik – ovaj put u Grand Centru, na Ilidži. U potpuno novom enterijeru oplemenjenom ukrasnim, jedinstvenim elementima uživali su mnogobrojni kupci, prijatelji i saradnici. Ceremoniju su svojim prisustvom uljepšale poznate i uspješne bh. dame Džejla Glavović-Očuz, Ana Bavrka, Andrea Tomašević Kolenda i druge.

“Otvarenjem još jednog butika u Sarajevu slijedili smo želje i potrebe naših vjernih kupaca koji su prepoznali kvalitet brendova Alma Ras i Manners. Vjerujemo da ćemo opravdati ukazano povjerenje kada je u pitanju fino donje rublje i spavaći program, a ugođaj kupovine u ovom butiku će zasigurno biti jedinstven”, riječi su Mervane Muhović, PR-a kompanije Alma Ras.

U novootvorenom butiku, kupci će moći pronaći bogat sadržaj donjeg rublja i spavaćeg programa, počevši od Basic linija pa sve do onih najekskluzivnijih čiji modeli prate svjetsku modnu scenu. Krojevi koji laskaju vašoj ženstvenosti, raskošna čipka i suptilni neodoljivi detalji pečat su modela nove sezone. Nisu zaboravili niti muškarce, pa su snažnijem spolu posvetili muževniji kutak s basic, ali i kolekcijskim komadima. Povodom promocije nove kolekcije, posebne pogodnosti čekaju na sve kupce.

U nastavku pogledajte fotografije sa otvaranja.

Tekst: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *