Da li će Meghan Markle morati da se odrekne karijere zbog Harryja?

Da li će Meghan Markle morati da se odrekne karijere zbog Harryja?

SHARE

Glumica Meghan Markle živi život kakav mnoge djevojke zamišljaju – u vezi je sa pravim princem! Britanski mediji tvrde da su u toku “pregovori” oko toga da se doseli u London i počne da živi sa princem Harryjem, unukom kraljice Elizabete.

Foto: Arhiva portala

Međutim, postoji caka. Glumica bi zbog toga morala da se odrekne uloge u seriji koja joj je donijela slavu – “Suits” i na neki način karijere, jer se snimanje dešava u Kanadi i veza na daljinu nije nešto što par želi još dugo da održava.

“Meghan voli da tumači lik Rachel i osjeća da duguje toliko toga ovoj seriji. Ali, Harry ne može da se preseli u Toronto, pa će u jednom trenutku ona morati da se preseli ako žele da nastave da budu zajedno. Njena odluka da se odrekne najveće uloge u karijeri bi značila mnogo toga”, rekao je izvor za The Sun.

Par se upoznao 2016. godine, a svoju vezu su započeli mnogo ranije nego što se to saznalo u javnosti.

“Mi smo par i zaljubljeni smo. Sigurna sam da će doći vrijeme kada ćemo morati da izađemo u javnost i ispričamo našu priču, ali se nadam da ljudi razumiju da je ovo vrijeme sada samo naše. Ovo je za nas i to je ono što sve čini tako posebnim. Ali, sretni smo. Lično, ja obožavam sjajne ljubavne priče”, ispričala je ranije glumica u intervjuu za Vanity Fair i tada prvi put javno potvrdila da je princ Harry njen dečko.

IZVOR: MONDO.RS

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar