1000 fotografija: Rihanna je predstavila svoju vizuelnu autobiografiju

by | 14 Oktobra, 2019

Jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu, Rihanna nedavno je predstavila svoju vizuelnu autobiografiju “Rihanna”.  Ona ima 504 stranice s više od 1.000 fotografija koji dokumentuju njen život. Neke od fotografija dosad nisu bile viđene. 

“Knjiga sadrži opis njenog djetinjstva na Barbadosu, svjetske turneje, najvažnije trenutke u modi, ali i privatno vrijeme s porodicom i prijateljima. Sadrži intimne fotografije iz mog života kao muzičarke, performerice, dizajnerice i zabavljačice”, izjavila je.

Foto: Guliver/Getty Images

Pjevačica s Barbadosa pojavila se na predstavljanju knjige u muzeju Guggenheim u Njujorku, a pažnju je okupirala seksepilnom odjevnom kombinacijom – haljinom s leopard uzorkom i dubokim dekolteom iz kojeg je provirila njena tetovaža.

“Izgledaš odlično. Stoji ti višak kilograma”, komentarisali su njeni obožavaoci.

Vizuelna autobiografija pjevačice doći će u tri limitirana izdanja pa će tako uz brend ‘Fenty’ koji prodaje odjeću te kolekciju šminke, Rihanna podebljati džeparac i na svojim fotografijama. Knjiga je u prodaji od 10. oktobra.

Pjevačica će se pojaviti i u jesenjem izdanju magazina Vogue gdje krasi naslovnicu, a čini se kako joj ne cvjetaju samo poslovni planovi već i oni privatni.

Pjevačica je oko dvije godine u vezi s arapskim milijarderom Hassanom Jameelom. Zajednički prijatelji uvjereni su kako će se par uskoro vjenčati, a njihova svadba mogla bi biti svadba godine. Njen odabranik, težak je oko sedam milijardi dolara. Njegova porodica, takođe prema Forbesu, četvrta je najbogatija u Saudijskoj Arabiji, a šuška se kako bi par uskoro mogao stati pred oltar.

Izvor: 24sata.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.