Categories Vijesti o poznatima

ABBA se vraća na scenu – novi album izlazi na jesen!

Čuveni hitmejkeri iz Švedske – slavna pop grupa ABBA se vraća na muzičku scenu. Posljednji album omiljenog kvarteta, “The Visitors”, objavljen je davne 1981. 

Na oduševljenje mnogih obožalaca širom planete, član grupe Benny Andersson otkrio je da su se on, Agnetha, Anni-Frid i Björn vratili u studio nakon skoro četiri decenije i da su nam spremni da predstave nove pjesme, piše Unilad. Andersson je u razgovoru za jedan portal najavio novi materijal poslije ljeta.

“Pjesme će izaći ove godine, pretpostavljam nakon ljeta. Mogu samo nagađati, jer nisam u potpunosti siguran. Ne bi trebalo da dajemo lažna obećanja, ali, ako se ja pitam, biće će u septembru. Nije to samo moja odluka, ali cilj je da izađu negdje na jesen”, rekao je.

Najavljene su dvije nove pjesme, koje će nositi nazive ”I Still Have Faith In You” i ”Don’t Shut Me Down”. Kako je Björn otkrio 2018, jedna pjesma će imati pop prizvuk, dok će druga biti za ples, prenose agencije.

Grupa ABBA je osnovana 1972. u Stokholmu, a dvije godine kasnije osvojili su Evroviziju pjesmom ”Waterloo”, jednom od najpopularnijih pjesama s ovog muzičko-televizijskog spektakla koji traje decenijama.

Izvor: n1

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *