Categories Vijesti o poznatima

Angelina i Brad zakopali ratne sjekire – evo šta je sljedeći korak

Angelina i Brad konačno su se pomirili. Ova vijest u medijima je odjeknula kao bomba. 

Poslije četiri godine konstantnih sukoba i gotovo nikakve komunikacije, par je konačno uspio da uspostavi prioritete. Brad i Angelina zajedno sa djecom krenuli su na porodičnu psihoterapiju. Cilj ovih sesija je da njih dvoje poprave svoj kontakt, kako bi se što posvećenije bavili odrastanjem i vaspitavanjem svoje šestoro djece, prenose strani mediji.

Trebalo im je skoro četiri godine da shvate da zbog njihovog lošeg odnosa najviše trpe djeca. Izgleda da ih je osvijestila odluka njihove ćerke Shiloh da na neko vrijeme napusti roditelje i otpočne normalan život kod babe i djeda u Springfildu.

“Definitivno im je bila potrebna pomoć da bi pronašli način kako da prevaziđu bitku za starateljstvo, koja je iza njih, i kako da Bred ponovo bude otac svojoj djeci. Pošto su djeca sada starija, više im odvajanje od Angeline na neko vrijeme ne predstavlja problem”, rekao je izvor blizak glumcu za magazin People.

“Bradu su djeca najvažnija, a on i Angelina bolje se slažu od kada su detaljno razrađeni uslovi o starateljstvu”, otkrio je izvor.

Glumac sada više vremena provodi sa djecom, podržava ih u odlukama i osluškuje njihove želje. Uz to Agelina i Brad će uz pomoć terapeuta pokušati da svoj odnos stave na zdrave noge kako bi se deca prijatno osjećala pored oba svoja roditelja.

Izvor: HELLO!

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *