Categories Vijesti o poznatima

Angelina Jolie naga na naslovnici Harper’s Bazaara: “Nemirna sam i divlja u srcu”

Holivudska glumica Angelina Jolie fotografisala se potpuno gola za modni časopis Harper’s Bazaar, a u intervjuu je pričala i kako se nosi s razvodom od Brada Pitta.

Jolie je pozirala tako što je na sebi imala samo bijeli, skoro pa i prozirni veo, iako je na ostalim fotkama pozirala prekrivena crnom čipkom.

U intervjuu je opisala sebe kao nemirnu i divlju u srcu te je priznala kako se htjela preseliti u inostranstvo, no Brad to nije htio.

“Voljela bih živjeti vani, a to ću i učiniti čim moja djeca napune 18 godina. Trenutno moramo biti u blizini njihovog oca”, rekla je.

View this post on Instagram

“Labeling people and putting them into boxes isn’t freedom. Difference and diversity are what I value most—in my family and in others. I don’t want to live in a world where everyone is the same, and I imagine that’s true for everyone reading this. I want to meet people I’ve never met before and learn things I don’t know. The challenge today is to embrace our differences. And not to be fooled by efforts to divide us or make us fear others. We’re seeing a retreat of values worldwide.” #AngelinaJolie opens up in our December 2019/January 2020 issue. Tap the link in our bio to read now. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Priznala je kako nosi vidljive i nevidljive ožiljke zbog raznih trauma iz prošlosti.

“Teže mi se nositi s onim nevidljivim. Ponekad te boli, a ponekad gledaš kako boli one koje voliš i ne možeš biti onoliko slobodan koliko to tvoj duh traži. Sad osjećam kako mi se krv vraća u tijelo”, rekla je.

Izvor: tabloid.rtl.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *