Categories Vijesti o poznatima

Angelina Jolie: “Ne razumije me i ne voli svako, ali to je sasvim uredu!”

Angelina Jolie svjesna je da ne može udovoljiti svačijem ukusu. U intervjuu koji je dala ove srijede za The New York Times, majka šestoro djece je govorila o sebi u javnosti, ali i o onoj drugoj, privatnoj strani njene ličnosti, posebno nakon što je prije godinu dana podnijela zahtjev za razod od Brada Pitta.

Foto: Arhiva portala

“Nikada nisam ni očekivala da ću biti jedna od onih ljudi koje svi razumiju ili vole. Ali, to je sasvim u redu, jer znam ko sam, a i moja djeca znaju ko sam suštinski ja, njihova majka”, objasnila je Jolie.

Glumica i režiserka je trenutno zauzeta promocijom svog novog filma za Netflix, “First They Killed My Father”, ali je otkrila i da u narednom periodu planira potpuno drugačiji pravac u svojim projektima.

“U jednom momentu postaće zaista zabavno”, nagovijestila je za Times, ali ništa preciznije sem da je riječ o Disneyevom novom projektu “Maleficent 2”.

Što se tiče njenog privatnog života, Angie i njena djeca – Maddox, 16, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 11, Vivienne, 9, i Knox, 9 – su se nedavno preselili u čuvenu vilu, još čuvenijeg Cecila B. DeMillea, koju Angelina opisuje kao dom prepun sreće i svjetla.

“Trebalo mi je nekoliko mjeseci da shvatim da ću ono što sam planirala zaista i da ostvarim. Ta kuća će biti naša nova, druga porodična baza, bez obzira a sve. Biće to naš dom, naš drugi dom”, rekla je ona.

Jolie je priznala da je razvod, koji  je još u toku, i te kako uticao i na nju i na djecu.

“Ništa od svega toga nije jednostavno ni lako. Vrlo, vrlo je teška, veoma bolna situacija. Samo želim da moja porodica bude zdrava. A stvari se kreću na bolje”, izjavila je.

IZVOR: HELLO!

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *