Categories Vijesti o poznatima

Angelina Jolie: “Uloga vještice dala mi je puno samopuzdanja”

Nakon pet godina napokon će publika moći vidjeti film “Gospodarica zla 2”. Kad je izašao prvi dio, 2014, bio je to najbolji start filma u kojem glumi Angelina Jolie.

U prva tri dana prikazivanja filma je zaradio oko 60 miliona eura samo u SAD-u, a u 47 drugih zemalja, u tom je razdoblju utržio oko 80 miliona evra!

Igrana verzija Disneyeve “Trnoružice”, iz perspektive zle vještice Zlurade/Grdane, koju utjelovljuje Angelina, pokazala se kao sjajan potez i u Disneyju su odmah htjeli nastavak, ali Angelina Jolie nije pristala dok se ne naprave “dorade”, priča joj je bila “preplitka”.

Nedavno je portal Hollywood Reporter objavio listu najmoćnijih ljudi u centru filmske industrije, a glumica na njoj nije među prvih sto. Iako kritičari nisu skloni hvaliti nastavak, nesumnjivo je da će Maleficent, Gospodarica zla ili luckasto Zlurada/Grdana vratiti Jolie na vrh hollywoodskih moćnika.

Pet godina je prošlo dok se nije udovoljilo glumičinim zahtjevima, neki tvrde kako je cijela priča prilagođena baš njoj. Daleko od toga nije niti njena izjava koju je prije nekoliko dana rekla u razgovoru za Glamour.

“Film  je pomogao u samootkrivanju. Važno mi je što se u njegu govori o samopomoći, o traženju sebe, kao i to da je važno ostati kakav jesi bez obzira na ko kako te drugi vide ili očekuju da ćeš biti”, rekla je Angelina.

Dodala je i da je prema sebi ponekad preoštra, da si postavlja pitanja je li dobra, majka, osoba…

View this post on Instagram

#Maleficent 😍

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on

“Svaku noć kada legnem u krevet duboko u sebi znam ko sam, odnosno da sam dobra osoba i da drugim ljudima želim dobro. Moja djeca misle da sam vragolasta”, priznala je Angelina.

Do prije desetak godina bila je najplaćenija glumica. Onda se najviše posvetila režiji, gdje je najviše uspjeha imala s ratnom dramom “Nesalomljivi”. Film je imao tri nominacije za Oscara i veliku zaradu. U međuvremenu se, osim snimanju i produciranju filmova, posvetila humanitarnom radu, a imala je i bračni brodolom.

Izvor: 24sata.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *