Categories Vijesti o poznatima

Ashton i Mila potražili pomoć stručnjaka da spase brak!

Velika ljubav kolega iz serije “Lude sedamdesete” Mile Kunis i Ashtona Kutchera je, pišu američki mediji, u takvoj krizi da su odlučili potražiti pomoć specijalista.

Navodno se svađaju više nego ikad, a njihove bračne razmirice imaju veze s odgojem djece, životom u Hollywoodu, vjerom (Kunis je s vremenom počela praktikovati judaizam, a Kutcher je pak izučavao Kabalu, ali je odgajan kao katolik) te, navodno, ljubomorom.

“Više ne smatraju da je ispod časti potražiti pomoć stručnjaka jer im upravo to pomaže da ostanu zajedno”, izjavio je izvor blizak paru.

Par koji ima kćerku i sina u braku je od 2014. godine, a hodaju od 2012. Sve se to izdogađalo dugo nakon prestanka emitovanja serije “Lude sedamdesete” gdje su zajedno glumili, te nakon što je Kutcher prekinuo šestogodišnji brak sa 15 godina starijom Demi Moore.

Mila Kunis, pravim imenom Milena Markovna Kunis, koja je od 2002. do 2011. hodala s glumcem Macaulayjem Culkinom, nekadašnjom hollywoodskom dječjom zvijezdom filmova poput “Sam u kući”. On je, međutim, imao teške borbe s ovisnošću u kojima mu je pomagala i Mila.

Izvor: 24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *